Fotbal international

James Rodriguez nu se gândește la Real Madrid! ”Sunt foarte fericit acolo”

24.07.2018 | 08:03
James Rodriguez nu se gandeste la Real Madrid Sunt foarte fericit acolo

Mijlocașul columbian James Rodriguez a declarat că nu se gândește la o revenire la Real Madrid, echipă de unde a fost împrumutat pentru două sezoane la Bayern Munchen. El a vorbit și d3espre prestația naționalei Columbiei la Campionatul Mondial din Rusia.

”Nu știu ce se va întâmpla cu selecționerul Jose Pekerman, nu este treaba mea. Am jucat bine împotriva Angliei, dar mie mi-a fost greu pentru că nu am putut să-mi ajut colegii. Unele decizii ale arbitrului au fost greșite, dar nu putem spune că am pierdut din această cauză. Am fost lipsiți de noroc la loviturile de departajare”, a spus mijlocașul columbian, conform cotidianului spaniol As.

Mijlocașul columbian James Rodriguez a spus că se simte bine la Bayern Munchen și nu se gândește la o revenire la Real Madrid
Mijlocașul columbian James Rodriguez a spus că se simte bine la Bayern Munchen și nu se gândește la o revenire la Real Madrid

James Rodriguez nu se gândește la Real Madrid: ”Sunt încă la Bayern Munchen”

”Sunt încă la Bayern Munchen și nu mă gândesc la altceva. Am avut un prim sezon spectaculos și mă simt bine acolo”, a afirmat James Rodriguez, care însă a precizat că cea mai frumoasă perioadă este cea petrecută la Real Madrid.

Mai multe zvonuri din presa spaniolă au anunţat că fotbalistul columbian şi-ar fi dorit să se întoarcă pe Santiago Bernabeu după plecările lui Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo. Starul sud-american a fost adus în 2014 în capitala Spaniei, dar a fost împrumutat la Bayern Munchen înaintea stagiunii 2017-2018, deoarece nu a reuşit să se impună ca titular la Real Madrid.

Însă,  conducătorii campioanei Germaniei au anunțat că doresc să activeze opțiunea de cumpărare definitivă a jucătorului sud-american. James Rodriguez, în vârstă de 27 de ani, a participat în această vară cu naționala Columbiei la Campionatul Mondial din Rusia.  Mijlocașul a jucat destul de puțin la turneul final din cauza unor accidentări și a ratat întâlnirea cu Anglia din optimile de finală, pierdută de columbieni la loviturile de departajare.