News

Jandarmii din Mehedinți, îngeri salvatori pentru doi micuți în vârstă de patru ani. Frații erau căutați de părinții disperați

Jandarmii din Mehedinți au găsit pe marginea drumului doi frați gemeni, în vârstă de patru ani, care dispăruseră de acasă.
28.10.2022 | 13:01
Jandarmii din Mehedinti ingeri salvatori pentru doi micuti in varsta de patru ani Fratii erau cautati de parintii disperati
Jandarmeria română a salvat doi copii.
ADVERTISEMENT

Micuții erau rătăciți pe marginea unei șosele și au avut norocul să fie găsiți de un jandarm aflat în timpul liber.

Jandarmii au găsit pe marginea drumului doi copii de 4 ani

Copiii alergau pe marginea unei șosele într-o zonă intens circulată din apropierea localității Șimian, județul Mehedinți. Jandarmul i-a observat pe cei mici și a oprit mașina, fără să stea pe gânduri deși se afla în timpul liber, și i-a returnat familiei care îi căuta cu disperare.

ADVERTISEMENT

”Aflat în timpul liber, în timp ce conducea spre casă, colegul nostru, locotenent Lucian Ristea, a observat doi copii care fugeau pe marginea carosabilului, într-o zonă circulată intens, în apropierea localităţii Şimian.

Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuşi micuţii, care alergau dezorientaţi şi, pentru o clipă, s-a pus în locul părinţilor acestora. A oprit maşina, a alergat într-un suflet la copii, i-a luat în braţe şi a încercat să afle cum au ajuns acolo şi unde locuiesc”, a transmis Jandarmeria din Mehedinţi vineri.

ADVERTISEMENT

Fiind prea mici și cel mai probabil speriați, gemenii nu au știut să spună unde locuiesc sau unde vor să ajungă.

”Confuzi şi destul de speriaţi, gemenii de 4 ani, n-au ştiut să spună unde locuiesc, indicând o zonă unde nu erau case, şi nici unde vor să ajungă. Timpul trecea, aşa că Lucian a luat legătura cu colegii de la Postul de Poliţie Şimian, pentru a identifica familia celor doi fraţi”, menționează News.ro.

ADVERTISEMENT

Jandarmul a aflat în cele din urmă unde locuiesc cei doi copii, după ce pe drum a trecut un bărbat care i-a recunoscut pe micuți și i-a indicat jandarmului adresa unde aceștia locuiesc.

”Norocul lor a fost că pe drum s-au întâlnit cu un bărbat care i-a recunoscut pe copii şi a indicat adresa unde trebuiau să ajungă. În scurt timp, cei doi fraţi au ajuns la părinţi, care plecaseră disperaţi în căutarea lor.

ADVERTISEMENT

Aceştia le-au mulţumit colegilor noştri pentru implicare şi pentru faptul că le-au adus în siguranţă pe cei doi copii acasă. O misiune de suflet încheiată cu succes, dublată de sentimentul datoriei îndeplinite şi de bucuria unei familii reunite. Felicitări colegilor noştri!”, menționează Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

ADVERTISEMENT
Tags: