Life

Jane Fonda a învins cancerul la vârsta de 84 de ani. Boala celebrei actrițe a intrat în remisie

Jane Fonda se poate declara o adevărată învingătoare. Celebra actriță a reușit să învingă cancerul la vârsta de 84 de ani.
19.12.2022 | 19:19
Jane Fonda a invins cancerul la varsta de 84 de ani Boala celebrei actrite a intrat in remisie
Jane Fonda a reușit să învingă cancerul la cei 84 de ani ai săi. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Jane Fonda este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. A jucat nenumărate roluri memorabile, însă nu avea să știe că fix când a venit momentul să se relaxeze, viața îi va oferi o surpriză total neplăcută.

Jane Fonda a reușit să învingă cancerul

În urmă cu trei luni de zile, Jane Fonda a primit diagnosticul pe care nu spera să îl audă vreodată: cancer.

ADVERTISEMENT

În acea clipă, Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, se gândea că nimic nu va mai fi la fel, însă iată că a reușit ceea ce multe persoane care suferă de această boală nemiloasă și-ar dori.

Săptămâna trecută, Jane Fonda a aflat că poate să întrerupă oricând chimioterapie, pentru că boala sa a intrat în remisie și a împărtășit totul cu toți fanii săi.

ADVERTISEMENT

Actrița de la Hollywood a dezvăluit că se simte extrem de norocoasă și de asemenea, a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au rugat pentru ea și au susținut-o în ultimele luni de zile, extrem de dificile penru ea.

”Săptămâna trecută, oncologul mi-a zis că cancerul este în remisie și pot întrerupe chimioterapia. Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă (…)

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. Sunt încrezătoare că au jucat un rol în primirea acestor vești bune!”, a mărturisit Jane Fonda, conform The Guardian.

Jane Fonda credea că nu o să supraviețuiască

Amintim faptul că luna septembrie a acestui an a fost una neagră pentru marea actriță. La acel moment, Jane Fonda a aflat că suferă de cancer și că va fi nevoită să urmeze chimioterapie timp de șase luni de zile.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, au existat episoade în care actrița credea că va ajunge să moară mai devreme decât ar fi crezut, din cauza bolii nemiloase și se împăcase cu această idee, deși era vizibil că îi părea rău.

”Nu voi mai fi pe aici mult timp. Când ajungi la vârsta mea, ar trebui să fii conștient de timpul care a trecut, spre deosebire de cel care se mai află în fața ta. Este realitatea”, spunea Jade Fonda.

Menționăm faptul că nu este prima oară când celebra actriță se confruntă cu o astfel de perioadă. În 2010, aceasta a mai reușit să învingă odată cancerul la sân, fiind operată la timp.

ADVERTISEMENT