Life

Jason Derulo, momente disperate în timpul zborului spre România. ”Trebuie să îmi cumperi alt avion”

23.09.2020 | 14:22
Jason Derulo momente disperate in timpul zborului spre Romania Trebuie sa imi cumperi alt avion
Jason Derulo, clipe disperate în timpul avionul spre România. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Zborul lui Jason Derulo spre România, cu avionul său privat, nu pare să fi fost unul dintre cele mai plăcute pentru artist, care a trăit clipe grele pe parcursul călătoriei.

Anul trecut, Jason Derulo a ajuns în țara noastră și a făcut un spectacol pe cinste, pe scena festivalului Untold, din Cluj. Dacă show-ul acestuia a fost de senzație, ceea ce s-a petrecut înainte, în avionul său privat, nu a fost pe placul artistului.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut publică experiența neplăcută, care a avut loc în timpul zborului spre România, pe pagina sa de Instagram.

Jason Derulo a trăit clipe de coșmar în avionul către România. Ce a pățit artistul

Nu este un secret faptul că Jason Derulo este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, fiind apreciat la nivel mondial pentru piese lui și filmulețele hilare din mediul online. Recent, acesta a postat un videoclip pe contul lui de Instagram, referitor la zborul său spre sud-estul Europei.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat într-un tricou al echipei naționale de fotbal al României, de culoare galbenă, Jason Derulo se pregătea pentru aterizare. Înainte să ajungă, cântărețul american și membrii din staff-ul lui s-au asigurat să mănânce câteva aperitive, pentru a nu le fi potolită foamea. Deși mâncarea nu arăta prea bine, aceștia s-au riscat și fiecare a gustat din aperitive.

Însă, se pare că mâncarea i-a făcut rău unuia dintre ei, iar acesta s-a ales cu o durere de stomac greu de suportat, având nevoie urgentă la toaletă. Terifiat, Jason Derulo i-a cerut pilotului să aterizeze imediat, dar acest lucru nu a fost posibil, spre nemulțumirea artistului.

ADVERTISEMENT

 

 

Filmulețul s-a încheiat cu producerea inevitabilului, Jason Derulo fiind foarte supărat pe prietenul său pentru că i-a ruinat interiorul avionului.

”Trebuie să-mi cumperi alt avion”, a spus artistul american, care a postat amuzantul filmuleț pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Clipul a strâns sute de mii de vizualizări și o grămadă de reacții. Printre comentarii, s-au remarcat și mesajele românilor, entuziasmați să îl vadă pe cântăreț îmbrăcat în culorile naționale.

ADVERTISEMENT