Sport

Jayson Tatum, record de puncte într-un meci epic în NBA All-Star Game! Video

Jayson Tatum a înregistrat un record de puncte și a fost ales MVP-ul partidei Team Giannis - Team LeBron 184-175 în NBA All-Star Game.
20.02.2023 | 10:15
Jayson Tatum record de puncte intrun meci epic in NBA AllStar Game Video
Jayson Tatum, record de puncte în All-Star Game. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Team Giannis a învins Team LeBron, scor 184-175, duminică seară, la Salt Lake City, într-un meci epic din NBA All-Star Game. A fost prima înfrângere pentru LeBron James în calitate de căpitan al Team LeBron.

Jayson Tatum, record de puncte în meciul epic din NBA All-Star Game

Team Giannis, condusă de Giannis Antetokounmpo, superstarul celor de la Milwaukee Bucks, s-a impus în disputa cu Team LeBron, scor 184-175 în NBA All-Star Game. MVP-ul partidei a fost ales Jayson Tatum care a îmbrăcat tricoul celor de la Team Giannis.

ADVERTISEMENT

Starul lui Boston Celtics a marcat 55 de puncte și a depășit recordul punctelor reușite într-un singur meci, care era deținut de Anthony Davis, care marcase 52 de puncte în 2017, când evolua pentru New Orleans Pelicans.

Starul echipei câștigătoare, Giannis Antetokounmpo, nu a reușit să contribuie semnificativ la victoria împotriva celor de la Team LeBron din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte.

ADVERTISEMENT

Jayson Tatum, primul MVP al lui Boston Celtics în All-Star Game

Pe lângă faptul că a fost desemnat MVP-ul meciului din Salt Lake City, Jayson Tatum a înregistrat o altă performanță. A devenit primul jucător al lui Boston Celtics care obține titlul de MVP în All-Star Game.

Performanța anterioară îi aparținea lui Larry Bird care obținea titlul în 1982. De-a lungul partidei câștigate de Team Giannis, Jayson Tatum a avut 10 recuperări și alte cinci pase decisive.

ADVERTISEMENT

LeBron James, prima înfrângere în calitate de căpitan în șase meciuri

Înfrângerea cu Team Giannis a pus capăt unei serii pozitive pentru LeBron James. Superstarul de la LA Lakers nu pierduse niciun meci din șase în care a fost căpitan. Recent, baschetbalistul a doborât recordul celui mai bun marcator din istorie în NBA.

Înaintea partidei cu Oklahoma City Thunder, starul celor de la LA Lakers mai avea nevoie de 36 de puncte și le-a înscris deși a pierdut, scor 130-133 în partida din Crypto.com Arena. Actorii Denzel Washington și Andy Garcia, cântăreții Jay-Z, LL Cool J și Usher, fostul tenismen John McEnroe și pugilistul Floyd Mayweather au fost prezenți la meciul în care LeBron James avea să scrie istorie.

ADVERTISEMENT

„Vreau să le mulțumesc fanilor Lakers, sunteți unici. Să pot fi în prezența unei legende cum este Kareem înseamnă foarte mult pentru mine. Pentru frumoasa mea soție, pentru fata mea, pentru băieții mei, prietenii mei, familia mea, mama mea, pentru toți cei care au fost alături de mine pe acest drum în ultimii 20 de ani.

Vreau să vă mulțumesc, pentru că nu aș fi eu fără voi. Ajutorul, pasiunea și sacrificiile voastre m-au ajutat să ajung în acest punct”, a declarat LeBron James după ce a doborât recordul.

ADVERTISEMENT