Life

Jennifer Lopez, apariție de senzație la premiera Halftime. Ținuta îndrăzneață a atras toate privirile

Jennifer Lopez a avut o apariție de senzație la premiera documentarului Halftime, la Festivalul de Film Tribeca. Ținuta îndrăzneață a actriței a atras toate privirile.
09.06.2022 | 18:43
Cum a apărut Jennifer Lopez la premiera documentarului Halftime. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez (52 de ani) a avut o apariție de senzație miercuri seară, la premiera documentarului Halftime, la Festivalul de Film Tribeca din 2022. Partenera lui Ben Affleck a purtat o rochie de catifea neagră, care i-a scos în evidență silueta impecabilă.

Jennifer Lopez, apariție de senzație la premiera Halftime

Actrița a ales o rochie mulată și transparentă, din catifea neagră, care i-a acoperit doar zonele intime. Diva de la Hollywood a asortat ținuta cu o geantă neagră, iar sandalele argintii, cu toc înalt și pătrat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jennifer Lopez nu a optat pentru un machiaj strident. Vedeta și-a completat look-ul cu un ruj de culoare nude și cu fard de pleoape gri, dar și cu o pereche de cercei cu diamante.

Nu a lipsit nici inelul de logodnă oferit de Ben Affleck, de 8,5 carate, cu diamant verde, estimat la 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez la Festivalul de Film Tribeca 2022, într-o rochie transparentă. Sursa foto: hepta.ro

Jennifer Lopez a postat și pe contul de Instagram o imagine de la premiera documentarului. Fanii i-au complimentat rochia care îi scoate la iveală o mare parte din trup. Imaginea a primit peste 700.000 de like-uri, iar internauții sunt de părere că ținuta o reprezintă în totalitate pe artistă.

De altfel, mulți au complimentat-o pe actriță pentru felul în care arată la 52 de ani. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă documentarul despre viața vedetei originare din Puerto Rico.

ADVERTISEMENT

“Ai arătat minunat în seara asta, Jen. Abia aștept să văd Halftime!”, “Atât de frumoasă și foarte sexy.”, “Regină”, sunt doar câteva dintre cele peste 7.000 de mesaje din secțiunea de comentarii.

De data aceasta, Jennifer Lopez nu a fost însoțită de logodnicul ei, Ben Affleck, pe covorul roșu.

ADVERTISEMENT

Documentarul Halftime va avea premiera pe Netflix luna aceasta

Documentarul Halftime va avea premiera pe Netflix pe 14 iunie 2022 și se va concentra pe cariera de zeci de ani a lui Jennifer Lopez în lumea filmului și a muzicii, dar și pe dificultățile pe care le-a întâmpinat la începutul carierei.

Numele documentarului reprezintă o aluzie la vârsta actriței, dar și la show-ul pe care l-a făcut în pauza de la Super Bowl, alături de Shakira.

Documentarul va urmări evoluția lui Jennifer Lopez ca mamă și artistă și va prezenta unele dintre cele mai vulnerabile momente ale sale.

“Halftime servește drept startul celei de-a doua jumătăți a vieții lui Lopez, deoarece ea își dezvăluie evoluția ca latină, mamă și artistă, apelând la agenție și folosind vocea pentru un scop mai mare.”, se arată într-un comunicat depresă, conform People.

ADVERTISEMENT
Tags: