Fotbal international

Jimmy Floyd Hasselbaink, amintiri de la Middlesbrough – FCSB. Ce le-a spus colegilor în vestiar

27.05.2020 | 16:51
Jimmy Floyd Hasselbaink amintiri de la Middlesbrough  FCSB Ce lea spus colegilor in vestiar
Jimmy Floyd Hasselbaink, amintiri de la Middlesbrough - FCSB: „Le-am zis ’Băieți, o să reușim să facem asta!’”. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Jimmy Floyd Hasselbaink a fost unul dintre jucătorii care au fost pe teren la celebrul meci dintre Middlesbrough și FCSB, din semifinalele Cupei UEFA și și-a amintit de unul dintre cele mai nebune meciuri din cariera sa.

Amintirile lui Jimmy Floyd Hasselbaink despre Middlesbrough – FCSB

Jimmy Floyd Hasselbaink a rememorat, pentru revista FourFourTwo, meciul dintre Middlesbrough și FCSB, una dintre cele mai nebune partide pe care le-a trăit din teren.

ADVERTISEMENT

„Eram în vestiar, toți colegii mei erau cu capul plecat. Nu știu ce mi-a venit, dar am spus ’Băieți, o să reușim să facem asta! Întoarceri de scor ca în acel meci, nu se întâmplă în mod normal.

Se poate întâmpla o dată, dar niciodată de două ori…pe bune, a fost special”, și-a adus aminte cu drag Jimmy Floyd HAsselbaink, unul dintre prietenii lui Adrian Mutu de la Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să rămân la Boro, dar Gareth Southgate nu m-a mai sunat niciodată. Eram unul dintre cei mai vocali din vestiar, poate din acest motiv nu m-a păstrat.

Ca primă experiență din postura de antrenor, cred că era bine să fie înconjurat de jucători care să-l provoace”, a mai spus fostul atacant.

ADVERTISEMENT

Massimo Maccarone abia așteaptă să revină pe teren

Performanța „roș-albaștrilor” a fost și este demnă de laude, dar din păcate a doua repriză a manșei retur din semifinala Cupei UEFA îi va face mereu pe români să se întrebe ce s-ar fi întâmplat dacă FCSB ajungea în finala cu Sevilla, câștigătoarea trofeului în acel sezon.

Massimo Maccarone, „călăul FCSB-ului”, care prin golul său din minutul 88 a adus tristețe în rândurile fanilor „roș-albaștrii” a ajuns la 40 de ani și este gata să revină pe teren, după ieșirea din starea de urgență.

Maccarone evoluează în Serie C la Carrarese, formație pentru care a înscris două goluri în 24 de meciuri în actualul sezon.

Atacantul italian a declarat că nu îi este frică de coronavirus, în cazul în care va fi pus să joace: Într-o zi spun că fac tragerea la sorți, într-o zi spun că joci … Sănătatea în primul rând, dar dacă ar trebui să revin pe teren, nu mi-ar fi frică să iau coronavirus”.

Și Maccarone a avut o problemă cu Southgate

Massimo Maccarone a povestit că îi pare rău că nu a plecat mai devreme de la Middlesbrough și îl critică pe Gareth Southgate, actualul selecționer al Angliei, pentru că l-a convins să mai rămână, deși a avut o ofertă de la Red Bull Salzburg, formație pregătită de Giovanni Trapattoni

„Am jucat în ultimele sezoane ale carierei cu el și ca jucător a fost întotdeauna corect, amabil, umil. Ca manager, însă, nu mi-a plăcut foarte mult ce mi-a făcut. În afară de asta, am avut deja certuri cu Steve McClaren.

Am spus nu la oferta de la Red Bull Salzburg pentru Gareth, care mi-a fost coleg și căpitan pentru patru ani. El îmi spunea mereu că nu înțelege de ce McClaren nu mă joacă titular.

Când a venit la cârma echipei am sperat că lucrurile o să se schimbe, dar mai mult mi-a trunchiat cariera”, a mai spus Maccarone.