Fotbal international

Joacă Mihai Bălaşa în FCSB – Hajduk Split? “Am vorbit cu el după antrenament!”

15.08.2018 | 13:47
Joaca Mihai Balasa in FCSB  Hajduk Split Am vorbit cu el dupa antrenament
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a anunţat şansele ca Mihai Bălaşa să joace în meciul FCSB – Hajduk Split sunt mari. Formaţia “roş-albastră” îşi joacă şansa pentru calificarea în play-off-ul Europa League joi, 16 august, de la ora 21.30, pe “Arena Naţională”, iar antrenorul vicecampioanei României a rezolvat problema fundaşului central.

Mihai Bălaşa s-a accidentat în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, atunci când FCSB a întâlnit-o pe Hajduk Split, scor 0-0, în Croaţia, pe stadionul “Poljud”, iar staff-ul medical al vicecampioanei României i-au dat şanse mici fundaşului central care a mai trecut pe la AS Roma să evolueze în returul FCSB – Hajduk Split de pe “Arena Naţională”.

ADVERTISEMENT

Joacă Mihai Bălaşa în FCSB – Hajduk Split? Anunţul lui Nicolae Dică

Mihai Bălaşa nu a fost folosit de Nicolae Dică în meciul câştigat de FCSB pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, în etapa a 4-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, dar fundaşul în vârstă de 23 de ani şi-a revenit rapid şi este pregătit să joace în meciul de joi, de la ora 21.30, cu Hajduk Split. Conform anunţului făcut de Nicolae Dică în conferinţa de presă de dinaintea partidei din turul 3 preliminar al Europa League, Mihai Bălaşa mai simte durere la glezna accidentată în partida din Croaţia, dar speră ca acesta să fie pregătit 100% din punct de vedere fizic joi seara.

“Am vorbit cu Mihai Bălaşa după antrenament. Mi-a spus că mai are unele dureri, dar este ok. Eu sper să fie 100% la meci. Nu mă tem că vor fi agresivi pentru că o să răspundem şi noi cu aceeaşi monedă. Ştiam că sunt jucători agresivi pe teren propriu, mă aşteptam la un joc aşa, dar ei au depăşit limita regulamentului în unele momente”, a spus Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, la conferinţa de presă susţinută la baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT
Mihai Bălaşa şi Nicolae Dică au ţinut un discurs înaintea unei partide jucate de FCSB pe "Arena Naţională"
Mihai Bălaşa şi Nicolae Dică înaintea unui meci jucat de FCSB pe teren propriu

Nicolae Dică credea că Mihai Bălaşa nu o să fie apt pentru FCSB – Hajduk Split

După meciul Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, Nicolae Dică nu are foarte încrezător că fundaşul vicecampioanei României îşi poate reveni până la returul de pe “Arena Naţională”. “Avem o problemă mare că i-am pierdut şi pe Marko Momcilovic şi pe Bălaşa. Nu cred că Bălaşa mai poate juca în retur, se pare că are entorsă abia mai putea pune piciorul în pământ”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului Hajduk Split – FCSB 0-0.

Gigi Becali l-a criticat pe Bălaşa

Mihai Bălaşa nu a trecut printr-o perioadă foarte bună la FCSB. Fundaşul luat de vicecampioana României de la AS Roma a avut evoluţii mult sub aşteptările lui Gigi Becali, iar patronul “roş-albaştrilor” nu a ezizat să-l critice public pe fotbalistul său“Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Dică de abia aşteaptă să-i vină fundaş. Cum ajunge minga la Bălaşa tremur. O să ziceţi că-l desfiinţez eu pe Bălaşa. Dar eu te aduc şi îţi dublez salariul şi tu în loc să creşti, ce faci, scazi… Păi ori bei, ori fumezi, ori pierzi nopţi.  Ori femei multe! Poate se uită la multe filme, e ceva! Ce perioadă proastă? Cum adică? Îl pun căpitan, îl fac, îl dublez salairul şi după aia ne nenoroceşti”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: