Sport

Joan Laporta, decizie surprinzătoare înainte de Real Madrid – Barcelona. Ce planuri are cu Xavi Hernandez

Joan Laporta, președintele celor de la Barcelona, a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce-l privește pe Xavi, chiar înainte de meciul cu Real Madrid.
20.04.2024 | 16:47
Joan Laporta decizie surprinzatoare inainte de Real Madrid  Barcelona Ce planuri are cu Xavi Hernandez
Joan Laporta, decizie surprinzătoare înainte de Real Madrid - Barcelona. Ce planuri are cu Xavi Hernandez. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joan Laporta, președintele clubului din Catalonia, a luat deja o decizie în ceea ce-l privește pe Xavi, antrenorul celor de la Barcelona, chiar înaintea derby-ului cu Real Madrid.

Joan Laporta vrea să continue cu Xavi până în 2025

Deși formația din Catalonia a fost eliminată în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, de PSG, Joan Laporta a anunțat că vrea să continue cu Xavi, actualul antrenor al celor de la FC Barcelona, până în 2025, când contractul tehnicianului din Spania ar urma să expire.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la începutul acestui an a anunțat că acest sezon va fi ultimul la Barcelona din, Joan Laporta a început deja tratativele pentru a-l convinge pe Xavi Hernandez să rămână până la finalul contractului.

Xavi și Joan Laporta urmează să se întâlnească la începutul săptămânii viitoare, imediat după El Clasico, pentru a vedea dacă decizia antrenorului din Spania de a plecat în această vară rămâne neschimbată.

ADVERTISEMENT

Rafa Marquez este aproape să-i ia locul lui Xavi la Barcelona

Chiar dacă au existat zvonuri în ultima perioadă cum că Xavi ar dori să rămână la Barcelona și în sezonul următor, antrenorul catalan pare că nu vrea să-și schimbe decizia, lucru care l-a făcut deja pe Laporta să găsească un nou antrenor pentru formația din Catalonia.

Dacă Xavi va anunța săptămâna viitoare că va pleca de la Barcelona, clubul din Spania îl va numi antrenor principal pe Rafa Marguez, un fost fotbalist din Mexic.

ADVERTISEMENT

În prezent, Rafa Marquez este antrenorul secund al celor de la FC Barcelona. Tehnicianul din Mexic nu are experiență la echipele de seniori, acesta antrenând în trecut doar o echipă de juniori.

Xavi și Barcelona pot relansa lupta pentru titlu cu o victorie în fața celor de la Real Madrid

Deși Barcelona a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fanii catalani pot avea motive de fericire la finalul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în „El Clasico”, Barcelona s-ar putea apropia la 5 puncte de Real Madrid cu 7 etape rămase până la finalul campionatului, iar 3 puncte obținute pe Santiago Bernabeu ar relansa lupta la titlu în Spania, mai ales că Real Madrid joacă acum pe două fronturi, după ce au reușit să se califice în semifinala Ligii Campionilor.

Ultima victorie a Barcelonei în fața celor de la Real Madrid într-un meci oficial, a avut loc în urmă cu an, unde formația lui Xavi a reușit să se impună cu scorul de 2-1, după un gol venit în prelungirile partidei. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori, formația lui Ancelotti câștigând toate partidele directe.

Meciul dintre Real Madrid și Barcelona poate fi urmărit în format live stream pe site-ul FANATIK.RO, duminică, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT
Tags: