Sport

FC Barcelona – PSG 1-4, în returul sferturilor UCL. Parizienii au întors scorul și s-au calificat în semifinale după un meci nebun condus de Istvan Kovacs

PSG a câștigat categoric duelul retur cu Barcelona, scor 4-1, în sferturile UEFA Champions League. Parizienii au acces în semifinalele competiției.
17.04.2024 | 00:00
FC Barcelona  PSG 14 in returul sferturilor UCL Parizienii au intors scorul si sau calificat in semifinale dupa un meci nebun condus de Istvan Kovacs
FC Barcelona - PSG începe de la scorul de 3-2. Catalanii sunt favoriți la calificarea în semifinale. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
16-04-2024
18:22

Barcelona - PSG 1-4 (Raphinha 12 / Dembele 40, Vitinha 55, pen. Mbappe 61, 89)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. PSG s-a impus spectaculos pe terenul Barcelonei, scor 4-1, în returul „dublei” din UEFA Champions League. Deși a deschis scorul, echipa antrenată de Xavi s-a prăbușit după eliminarea lui Ronald Araujo. Parizienii au punctat de 4 ori și au obținut calificarea în semifinale, unde vor da piept cu Dortmund. 

Min. 89: GOOL PSG! Parizienii pleacă pe contraatac. Kylian Mbappe înscrie după o eroare în defensiva catalanilor. Atât Mbappe, cât și Asensio au ratat în primă fază. 

Min. 73: Robert Lewandowski șutează de la distanță. Donnarumma respinge fabulos. 

Min. 61: GOOOL PSG! Ousmane Dembele este faultat în careu de Joao Cancelo. Kovacs dictează penalty. Mbappe înscrie la vinclu. 

Min. 56: Barcelona răspunde prin Gundogan. Șutul mijlocașului se duce în bară. 

Min. 55: GOOL PSG! Vitinha șutează de la distanță și trimite în poartă. 

Min. 52: Fabian Ruiz șutează din unghi cu piciorul stâng. Balonul trece puțin pe lângă țintă. 

Min. 40: GOOOL PSG! Barcola centrează în fața porții. Mbappe dă pe lângă mine, însă Dembele este pe fază și trimite puternic sub bară. 

Min. 29: Ronald Araujo primește direct cartonașul roșu din partea lui Istvan Kovacs. Fundașul a faultat din postura de ultim apărător. 

Min. 12: GOOOL Barcelona! Lamine Yamal îi pasează lui Raphinha. Brazilianul înscrie cu un șut în plasa laterală. 

Min. 1: Partida a început!

Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – De Jong, Pedri, Gundogan – Yamal, Lewandowski, Raphinha
Rezerve: Martinez, Ferran, Pena, Felix, Alonso, Romeu, Roque, Astralga, Casado, Fermin, Guiu, Fort

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Mendes, Hernandez – Zaire-Emery, Ruiz, Vitinha – Dembele, Barcola, Mbappe
Rezerve: Asensio, Beraldo, Kolo Muani, Lee Kang-In, Mukiele, Navas, Ramos, Pereira, Skriniar, Soler, Ugarte

După un meci fantastic pe Parc des Princes, FC Barcelona – PSG pornește de la 3-2 pentru catalani. Aceștia au jucat foarte bine la Paris și nu au fost surpinși de primul 11 ales de Luis Enrique. Totuși, francezii nu capitulează și speră să întoarcă scorul pe Stadionul Olimpic Lluis Companys din Barcelona. Istvan Kovacs este arbitrul partidei!

FC Barcelona – PSG, live video online, în returul sferturilor UCL

Meciul tur a fost unul foarte spectaculos, cu răsturnări de situație. Barcelona a deschis scorul prin Raphinha, în minutul 37. PSG a întors rezultatul imediat după pauză, prin Dembele (’48) și Vitinha (’51).

ADVERTISEMENT

Barcelona a revenit prin același Raphinha (’62) și Christensen (’77). Danezul a încasat și un cartonaș galben care îl va împiedica să evolueze în manșa retur. În aceeași situație se află și Sergi Roberto.

Aceasta este doar una dintre provocările pe care trebuie să le depășească Xavi Hernandez, care va trebui să găsească soluții pentru acoperirea găurilor din apărare. În plus, catalanii trebuie să fie pregătiți și să îi blocheze pe Kylian Mbappe și Dembele, principalele speranțe ale lui PSG pentru o răsturnare de situație.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FC Barcelona – PSG

Meciul dintre catalani și parizieni ar putea fi oricând finala competiției. Partida este tratată cu maximă importanță și de difuzorii competiției în România. Astfel, meciul va fi transmis pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Rămâneți pe FANATIK.ro pentru a putea găsi în format LIVE VIDEO cele mai noi detalii despre meciul care va decide adversara din semifinale a celor de la Atletico Madrid sau Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor UEFA Champions League

La mijlocul acestei săptămâni se vor afla toate cele patru cluburi care vor juca în semifinalele Ligii Campionilor. Iată programul de desfășurare a partidelor:

Marți, 16 aprilie

  • ora 22:00 Borussia Madrid – Atletico Madrid – în tur 1-2 (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 FC Barcelona – PSG – în tur 3-2 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Miercuri, 17 aprilie

  • ora 22:00 Manchester City – Real Madrid – în tur 3-3 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 22:00 Bayern Munchen – Arsenal – în tur 2-2 (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)

Cote pariuri la meciul FC Barcelona – PSG

După succesul din tur, catalanii sunt considerați de casele de pariuri favoriți și la obținerea victoriei în retur. Cota pe 1 solist este 2,18. Victoria parizienilor este cotată cu 3,05, iar remiza cu 3,75.

Cota pe calificarea celor de la FC Barcelona este de 1,24, în timp ce PSG are cota de 3,80 să meargă în semifinalele competiției pe care nu a câștigat-o niciodată.

FC Barcelona – PSG, live stream, 22:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Xavi Hernandez a fost lăudat pentru cum a pregătit manșa tur. O calificare a Barcelonei ar fi de-a dreptul fantastică pentru fostul mijlocaș. Acesta și-a anunțat deja plecarea de la clubul catalan, la finalul sezonului, dar ar putea fi convins să se răzgândească.

De partea cealaltă, Luis Enrique nu poate fi în niciun caz sigur de postul lui, în cazul unei eliminări. Șeicii qatarezi nu au iertat, în ultimii ani, incapacitatea antrenorilor de a le aduce mult râvnitul trofeu UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT