Life

Jobul care oferă chiar și 53.000 de dolari, dar nimeni nu vrea să se angajeze. În locația respectivă s-a filmat Stăpânul Inelelor

Jobul care oferă salarii chiar și de 53.000 de dolari, dar la care nimeni nu vrea să candideze. Aici s-a filmat “Stăpânul Inelelor”.
25.10.2022 | 12:46
Jobul care ofera chiar si 53000 de dolari dar nimeni nu vrea sa se angajeze In locatia respectiva sa filmat Stapanul Inelelor
Jobul din Noua Zeelandă unde ai șansa să câștigi 53.000 de dolari. Sursa foto: aucklandisite.com
ADVERTISEMENT

În Noua Zeelandă se caută un candidat potrivit pentru un job la care se câștigă chiar și 53.000 de dolari americani, însă nimeni nu îl vrea. Locul de muncă este chiar în zona unde s-a filmat “Stăpânul inelelor”.

Jobul din Noua Zeelandă unde poți câștiga și 53.000 de dolari. Aici s-a filmat Stăpânul Inelelor

Departamentul de Conservare este în căutarea unui supraveghetor pentru biodiversitate pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud din Noua Zeelandă, un sit al Patrimoniului Mondial Unesco, pentru un salariu imens.

ADVERTISEMENT

Sediul este în Te Wāhipounamu, iar zona cuprinde 26.000 de kilometri pătrați de lanțuri muntoase, plaje izolate și păduri native.

Lanțurile muntoase sunt fundalul Munților Albi/Ered Nimrais din filmele “Lord of the Rings/Stăpânul Inelelor”, regizate de Peter Jackson.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să se angajeze aici trebuie să facă naveta cu elicopterul și să lucreze în situl Patrimoniului Mondial UNESCO, potrivit The Guardian.

Cel care obține acest post va lucra pentru protejarea populațiilor nou descoperite de kiwi Haast tokoeka. De asemenea, va monitoriza și populațiile locale de foci și șopârle, dar și prădătorii și păsările cântătoare locale.

ADVERTISEMENT

În general, se lucrează în zone izolate și accidentate. Multe dintre ele sunt accesibile doar cu elicopterul sau cu barca cu motor.

Cei de la Departamentul de Conservare încearcă să atragă candidați pentru acest post, iar căutarea s-a extins la nivel global.

ADVERTISEMENT

Salariul este unul mai mult decât generos, fiind cuprins între 41.000 53.000 de dolari americani. Cu toate că au șansa de a câștiga mulți bani, multe persoane nu iau în calcul un astfel de loc de muncă deoarece nu este potrivit pentru toată lumea.

Ce fel de candidat este potrivit pentru acest job

Potrivit lui Wayne Costello, manager de operațiuni pentru DOC în South Westland, cei cărora le place timpul petrecut în natură sunt candidații potriviți pentru acest job.

În plus, este important ca cei care vor fi angajați să se simtă confortabil cu un anumit grad de izolare. Peisajele sunt spectaculoase, iar angajații lucrează în aer liber.

“Se lucrează într-unul dintre cele mai uimitoare medii naturale pe care țara le are de oferit. Este pur și simplu spectaculos.

Dar nu este pentru toată lumea. Ar trebui să fii autonom și să poți lucra în aer liber. Dacă ești interesat de operă și teatru, probabil că nu este pentru tine.”, a declarat acesta, conform sursei citate.

Mai multe sectoare din Noua Zeelandă au raportat o lipsă gravă a forței de muncă. După pandemie, mai mulți locuitori ai țării se îndreaptă peste Ocean, iar imigrația își revine în mod treptat.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”