Life

Jobul în care poți câștiga 5.500 de euro pe lună! Te poți angaja chiar dacă ai numai diplomă de liceu

Jobul care îți oferă un salariu de 5.500 de euro pe lună. Te poți angaja și doar cu diploma de liceu. Ce criterii trebuie să îndeplinești.
18.04.2023 | 21:41
Jobul in care poti castiga 5500 de euro pe luna Te poti angaja chiar daca ai numai diploma de liceu
Jobul în care poți câștiga 5.500 de euro pe lună. Sursa foto: Freepik/wirestock
ADVERTISEMENT

Jobul în care poți câștiga 5.500 de euro pe lună nu necesită studii superioare, ci doar diplomă de liceu. Este un loc de muncă unde viitorii angajați vor beneficia de pregătirea necesară. Unde este jobul și ce criterii trebuie să îndeplinească cei care doresc să aplice.

Jobul care îți poate oferi un salariu de 5.500 de euro pe lună. Ai nevoie doar de diploma de liceu

Cele mai multe persoane speră să găsească un job care să le placă și să le ofere satisfacții pe toate planurile, mai ales pe cel financiar. În această perioadă, oamenii sunt în căutarea unor locuri de muncă unde să aibă salarii cât mai mari, astfel încât să poată face față cheltuielilor de zi cu zi și că aibă, totodată, parte de confort.

ADVERTISEMENT

Deși este destul de greu pentru candidați să găsească joburi bine plătite, chiar dacă au studii superioare și experiență, o companie oferă salarii de peste 5.000 de euro viitorilor angajați.

Mai mult, este vorba de un job pentru care nu sunt necesare studiile superioare, ci doar diploma de liceu. Venitul lunar este de 5.500 de euro pe lună, o sumă la care visează multe persoane.

ADVERTISEMENT

Pentru acest job pot aplica persoanele care au vârsta începând de la 17 ani. Pregătirea necesară va fi asigurată de către angajator. Cei care vor să aplice la acest loc de muncă trebuie să fie rezistenți la stres și să le placă lucrul în echipă.

“Căutăm tineri de vârsta ideală între 17 și 26 de ani, cu diplomă de liceu, care au o bună conștientizare spațială, le place să lucreze în echipă și sunt rezistenți la stres.

ADVERTISEMENT

Condiția prealabilă pentru admitere este parcurgerea unui proces de selecție în mai multe etape cu un centru de evaluare finală și un certificat medical de zbor pozitiv”, se arată în anunțul de angajare, potrivit spynews.ro.

Unde este jobul care oferă 5.500 de lei lunar. Când se desfășoară recrutarea

Este important de menționat faptul că jobul nu este în România, ci în Austria. Angajatorul, care este Austro Control, are nevoie de forță de muncă pentru postul de controlor de trafic aerian.

ADVERTISEMENT

Ziua de 22 aprilie va fi dedicată recrutării angajaților. În această zi, care se va numi “Ziua de recrutare”, cei interesați de acest job vor primi informațiile necesare privind modul în care funcționează procesul de selecție și de pregătire. Candidații vor primi, de asemenea, și alte detalii tehnice.

7Ziua de recrutare” începe sâmbătă, de la ora 10, și durează până la ora 17. Locația este la Schnirchgasse 17 în Vienna-Landstraße (stația U3 Erdberg, ieșirea Thomas-Klestil-Platz/Schnirchgasse), conform anunțului angajatorului.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil