News

Se fac angajări la stat, nu-ți trebuie facultate. Dacă ai Bacalaureatul, poți primi salariu între 5.000 și 15.000 de lei

Se fac angajări la stat într-un județ din România. Cei cu Bacalaureatul luat pot primi un salariu cuprins între 5.000 și 15.000 de lei.
06.11.2022 | 18:24
Se fac angajari la stat nuti trebuie facultate Daca ai Bacalaureatul poti primi salariu intre 5000 si 15000 de lei
Angajări la stat, fără facultatea absolvită. Salariu între 5.000 și 15.000 de lei. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Vești excelente pentru locuitorii unui județ din țară. Autoritățile anunță angajări la stat. Cei cu Bacalaureatul luat pot primi un salariu extrem de atractiv.

Angajări la stat, fără facultatea absolvită. Salariu între 5.000 și 15.000 de lei

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA, instituție aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, anunță angajări.

ADVERTISEMENT

Cei interesați pentru un loc de muncă în acest domeniu trebuie să știe că nu sunt necesare studii superioare sau de specialitate.

Orice tânăr poate aspira să ajungă controlor de trafic aerian cu o simplă diplomă de Bacalaureat. Potrivit primelor informații, vorbim de o meserie stabilă, dar mai ales bine plătită, așa cum își dorește orice cetățean.

ADVERTISEMENT

Anunțul ROMATSA este unul valabil pentru Aeroportul din Satu Mare. Publicația PressaSM scrie că salariile oferite sunt cuprinse între 5.000 și 15.500 de lei, în funcție de vechime.

Cei care aplică pentru acest post trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Aceștia au nevoie de studii medii, cu diplomă de bacalaureat sau echivalent, conform legislației în vigoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, candidații trebuie să nu deţină sau să nu fi deţinut licenţă de controlor de trafic aerian stagiar civil sau licenţă de controlor de trafic aerian civil.

Dosarul trebuie depus până cel mai târziu la data de 11.11.2022, ora 14:00, prin email la adresa: dosar-cta@romatsa.ro.

ADVERTISEMENT

Angajări la stat și în Ministerul Agriculturii

Recent, și de la nivel central s-au anunțat angajări la stat. Guvernul a aprobat un memorandumul privind ocuparea prin concurs sau examen a nu mai puțin de 477 de posturi vacante în cadrul unor instituţii aflate în subordinea Ministerului Agriculturii.

E vorba de 150 de posturi la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), 249 de posturi la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) și 79 de locuri la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF).

Aceste angajări sunt necesare în vederea absorbţiei fondurilor europene, a spus Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului, în urmă cu trei zile.

”Există o decizie pe care Guvernul a luat-o şi o implementăm. Este deja cu efecte produse în privinţa reducerii cheltuielilor. E vorba de acel procent de 10% în care toate ministerele s-au încadrat. În privinţa concursurilor organizate în diverse instituţii publice, din perspectiva justificării pe care o cereţi, de cele mai multe ori, a fost vorba de raţiuni care ţin de absorbţia banilor europeni.

După cum ştiţi, România are la dispoziţie până în 2029 aproximativ 90 de miliarde de euro. O bună parte din aceşti bani nu mai ţin de exerciţiul financiar care e aproape de încheiere în 2023 decembrie, ci de PNRR, cele 30 de miliarde de euro la care se adaugă alte multe zeci de miliarde de euro care vin prin programele operaţionale aferente cadrului financiar multianual pe care deja l-am început”, a precizat reprezentantul Guvernului.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie