Life

Jocul loto de care nu foarte mulți români știu. Loteria Română pune la bătaie premii chiar și de 1 milion de lei

Jocul de la Loteria Română, cunoscut de puțini oameni. Câștigul loto poate atinge un premiu în valoare de 1 milion de lei.
28.12.2023 | 14:16
Jocul loto de care nu foarte multi romani stiu Loteria Romana pune la bataie premii chiar si de 1 milion de lei
Jocul de la Loteria Română, cunoscut de puțini oameni. Câștigul loto poate atinge un premiu în valoare de 1 milion de lei. Sursa foto: loto.ro
ADVERTISEMENT

Jocul loto de care nu foarte mulți români știu. Loteria Română pune la bătaie premii chiar și de 1 milion de lei. Are mai multe niveluri și câștiguri valoroase care pot intra în conturile jucătorilor care trebuie să achite sume foarte mici pe bilete.

Jocul de la Loteria Română, cunoscut de puțini oameni. Câștigul loto poate atinge un premiu în valoare de 1 milion de lei

Jocul de la Loteria Română, cunoscut de puțini oameni. Câștigul loto poate atinge un premiu în valoare de 1 milion de lei. Cel mai mare jackpot din țara noastră este pentru nivelul PLATINIUM de la noul MISTERY JACKPOT.

ADVERTISEMENT

Premiul a fost dublat în urmă cu ceva vreme, după ce anterior fusese de 500.000 de lei. Ultima dată cel mai mare câștig a fost acordat pe 6 iunie 2022 unei persoane care a pus biletul într-o agenție din Vălenii de Munte, județul Prahova și a fost în valoare de 496.639,51 lei.

A doua categorie de joc le oferă jucătorilor la videoloterie șansa de a pune mâna pe foarte mulți bani inclusiv la nivelul GOLD. De această dată valoarea maximă a premiilor se ridică la valoarea de 5.000 de lei, în timp ce la nivelul SILVER premiul este de 1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru acest joc românii nu au nevoie de foarte multe cunoștințe, ci doar de o singură condiție. Mai exact, pentru a câștiga oamenii trebuie să știe cum se desfășoară jocul. Acesta are loc prin intermediul terminalelor de videoloterie.

Toate aceste terminale sunt conectate într-o rețea națională care are circuit închis. De asemenea, Loteria Română anunță că toate câștigurile sunt desemnate în sistem videoloterie, în mod aleator şi automat, de rețeaua de terminale.

ADVERTISEMENT

Mistery Jackpot, noul joc favorit al românilor

Câștigurile de la MISTERY JACKPOT devin posibile în orice moment, odată ce este întrunit plafonul minim necesar de participări la joc. Mai mult, instituția anunță că valoarea jackpotului creşte odată cu numărul de participanți la joc.

În momentul de față, rețeaua națională Video Jackpot la Loterie constă în câteva mii de terminale disponibile. În altă ordine de idei, românii trebuie să știe că jocul se adresează numai persoanelor peste 18 ani.

ADVERTISEMENT

„Jucați responsabil! Cunoașteți-vă limitele!”, a transmis biroul de comunicare al Loteriei Române, conform loto.ro. Jucătorii înrăiți pot achiziționa și revista Loto Prono care este disponibilă pe piață.

ADVERTISEMENT
Tags: