Life

Jocuri pe telefon gratis. Cele mai tari site-uri unde te poți juca fără să plătești

Unde te poți juca jocuri pe telefon gratis. Care sunt cele mai tari site-uri pe care le poți accesa. Nu vei plăti nimic.
09.03.2023 | 09:00
Jocuri pe telefon gratis Cele mai tari siteuri unde te poti juca fara sa platesti
Unde poți juca jocuri pe telefon gratis. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Unde poți găsi jocuri pe telefon gratis. Iată câteva dintre cele mai tari site-uri unde te poți juca fără să faci achiziții. Le poți accesa de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv, fără să le descarci.

Jocuri pe telefon gratis. Site-uri unde te poți juca fără să plătești nimic

Jocurile pe telefon reprezintă o modalitate plăcută de a te relaxa sau de a-ți petrece timpul atunci când nu ai alte lucruri de făcut. Acestea pot fi disponibile cu plată sau gratis. Cei mai mulți preferă să nu cheltuie sume de bani pentru achizițiile dintr-un joc.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să se joace diverse jocuri fără să plătească nimic trebuie să știe că există unele site-uri pe care le pot accesa de pe telefon. Site-urile pot fi accesate, de altfel de pe orice dispozitiv.

Unul dintre acestea este poki.ro, un site unde găsești diverse jocuri cunoscute, mai noi și mai vechi. Acestea funcționează perfect, nu trebuie să plătești nimic pentru ele și nici nu este nevoie să le descarci.

ADVERTISEMENT

Pe acest site se regăsesc numeroase jocuri interactive, cum ar fi Solitaire Klondike 2.0, 1010 Deluxe, 11-11, Master Chess, Ludo Hero, Water Color Sort, Sudoblocks, Australian Patience sau Mahjong Linker Kyodai Game.

Acestea sunt disponibile și pentru cei care au telefoane Android, întrucât se pot descărca de pe Google Play Store. Pe același site mai există și jocuri de luptă, cum ar fi Combat Online, dar și de curse de mașini, precum Crazy Cars sau Rocket Soccer Derby.

ADVERTISEMENT

De asemenea, site-ul mai găzduiește și jocuri mai vechi, dar populare și acum printre utilizatori. Printre acestea se numără Subway Surfers, Crossy Road, Bubble Shooter sau 2048, care se pot descărca, de altfel, și pe telefoanele cu Android.

Nici jocurile multiplayer nu lipsesc de pe această platformă. Tribals.io, Uno Online, Raft Wars Multiplayer, Vortelli’s Pizza sau Clash of Tanks sunt doar câteva dintre jocurile cu care te poți relaxa în timpul liber.

ADVERTISEMENT

Ce alte jocuri pentru telefon poți găsi online

Un alt site de pe care poți juca jocuri în mod gratuit este ijocurigratis.com. Platforma găzduiește numeroase jocuri Arcade, cum ar fi Hole Online, Run Giant 3D, Call of the Summit și Treasure Hunter. Există aici și alte jocuri cunoscute, precum Super Billy , Arrowfest, Plants vs. Zombies sau Marble Legend.

Totodată, pe același site, sunt disponibile și jocuri cu curse de mașini. Printre ele se numără Evo 3 Online, Boom Kart 3D, Burnout Crazy Drift sau Racing Horizon. Cei pasionați de jocurile de gătit trebuie să știe că acestea se regăsesc pe platforma menționată.

Dacă vrei să simulezi gătitul de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv, atunci te poți relaxa cu Pizza Maker –  Food Cooking, Cooking Mania, Super Burger 2, Top Burger Maker sau Cinema Panic 2.

Și site-ul funnygames.ro este potrivit pentru cei care vor să se relaxeze cu jocuri fără să le descarce sau să plătească pentru acestea. Aici poți găsi tot felul de jocuri, de la cele de strategie și multiplayer până la cele de acțiune și cu mașini. Există, totodată, și jocuri pentru fete, pentru copii sau de gătit.

ADVERTISEMENT
Tags: