Life

Top 10 jocuri pe telefon. Sunt gratis și le poți juca oricând

Top 10 jocuri pe telefon ce le poți descărca fără plată și te poți bucura de ele oricând. Sunt pline de adrenalină și te vor ține în suspans.
28.02.2023 | 08:00
Top 10 jocuri pe telefon Sunt gratis si le poti juca oricand
Cele 10 jocuri pot fi accesate și fără internet. Sursa foto: Aplicații Android
ADVERTISEMENT

Jocurile pe telefon sunt mai mereu o opțiune pentru români atunci când vor să se relaxeze sau nu au altceva de făcut. Acest tip de animație poate fi disponibil cu plată sau fără, dar cei mai mulți preferă să nu achite vreo taxă. Noi îți prezentăm o listă de 10 jocuri pe telefon, care pot fi descărcate gratuit și se pot accesa oricum.

Top 10 jocuri gratis pentru Android și iPhone. Cum le poți descărca

Jocurile următoare sunt în mare parte disponibile pentru Android, dar am identificat și pentru iPhone. Se pot descărca fără nicio plată din ”Magazin Play, iar pentru unele dintre ele nici nu este nevoie de internet ca să poți pătrunde în joc.

ADVERTISEMENT

O primă sugestie este Fallout Shelter, valabil pentru Android. Se poate juca și în offline, adică în timp ce nu mai ai conexiune la internet. Scopul tău în această aventură este să construiești un buncăr subteran. Dacă nu reușești, oamenii vor fi distruși de deșertul apocaliptic, potrivit digitalcitizen.ro

Buble Witch 3 Saga este o altă sugestie de joc pentru Android și pentru care internetul nu este o necesitate. Este ca un antrenament pentru o minte mai bună. Tot ce trebuie să faci este să spargi bulele viu colorate și să folosești puteri magice.

ADVERTISEMENT

Into the Dead este un joc al iubitorilor de filme de groază. Aici vei avea rolul de a fugi din calea unor zombi, apăruți după Apocalipsă. Ei au invadat lumea întreagă și vor încerca să te omoare, pentru a deveni hrana lor. Așadar, ai grijă să nu le cazi pradă.

Trials Frontier este un joc pentru adepții motoarelor zgomotoase, motocicletele. Aici, va trebui să pătrunzi cu motocicleta prin tot felul de locuri periculoase și să ocolești în același timp obstacolele. Vei simți adrenalina deoarece vei face o mulțime de salturi.

ADVERTISEMENT

Ce spui de Eternium? Îți va plăcea la nebunie dacă ai mai jucat vreodată și ”Diablo”, deoarece este similar cu acest joc. De această dată, vei intra în piele de mag și vei pătrunde prin locuri periculoase cu ajutorul unui toiag, o sabie și o armă de foc. Vei explora și temnițe, păduri, cimitire sau peșteri.

 

Beach Buggy Blitz este un joc de curse foarte distractiv, la fel, ideal pentru Android. Ar trebui să-l încerci fiindcă vei intra cu un buggy pe insule pustii, cu palmieri, șerpi veninoși, în păduri tropicale sau vei trece peste vulcani aflați în procesul de erupție.

ADVERTISEMENT

Alto’s Odyssey este perfect pentru cei care sunt fascinați de a se da cu placa pe nisipul din deșert. Jocul este unul de acțiune, în format 2D. Vei avea în cale multe peisaje frumoase și te va lua o ușoară stare de relaxare, datorită nisipului fin.

Jocuri gratuite cu premii în bani pentru iPhone

8 Ball Pool este potrivit și pentru iPhone și este, totodată, unul dintre cele mai populare jocuri de biliard multiplayer. Puteți opta pentru a juca contra unui prieten, deși vei fi offline, în turnee de biliard , iar la fiecare victorie puteți obține bani pe care îi puteți investi în a achiziționa diferite bunuri ce aparțin jocului.

Clash of Clans îți pune iar mintea la contribuție. Aici trebuie să construiești un sat, mine de aur, surse de elixir și să renovezi anumite construcții. Obiectivul este acela de a colecta cât mai multe trofee, pentru a ajunge în clasamente mondiale sau naționale.

Ultima, dar nu cea din urmă sugestie, este ShadowGun: Deadzone. Este un joc de tipul ”must-have” dacă sunteți adepții împușcăturilor. Însă, pentru anumite opțiuni trebuie să plătiți, căci altfel nu vi se permite să le utilizați, potrivit site-ului aplicatiiandroid.ro

ADVERTISEMENT
Tags: