News

Joe Biden a aflat de la nepoți că e președintele SUA! Imagine de colecție

08.11.2020 | 15:47
Joe Biden a aflat de la nepoti ca e presedintele SUA Imagine de colectie
ADVERTISEMENT

Joe Biden a aflat de la nepoți că e președintele SUA! Democratul și-a petrecut ziua cea mare în casă, cu familia. Acesta a fost informat imediat de nepoți că toate televiziunile îl dau drept marele câștigător. Inclusiv Fox News, postul de casă al lui Donald Trump. 

De altfel, mai toate publicațiile, site-urile și canalele tv de peste ocean au transmis că Joe Biden a câștigat statele Pennsylvania și Nevada, ceea ce însemna că devenea al 46-lea șef de stat al americanilor.

ADVERTISEMENT

Primii care i-au dat vestea au fost nepoții lui, alături de care se afla în casa din Delaware. De altfel, o fotografie postată pe Twitter face deja istorie.

Joe Biden a aflat înștiințat de nepoți că e președintele SUA!

În imagine, una dintre nepoatele lui Biden, Naomi este surprinsă chiar în momentul în care se bucura alături de bunicul ei pentru victoria acestuia.

ADVERTISEMENT

În primul său discurs în calitate de președinte-ales, Joe Biden le-a cerut americanilor să nu îşi mai trateze „adversarii ca pe duşmani” şi a promis că America va fi „din nou respectată în lume”.

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden şi-a început primul discurs ca preşedinte, rostit în Wilmington, Delaware, afirmând că poporul american şi-a exprimat clar opţiunea. El a avut un mesaj şi pentru susţinătorii lui Donald Trump, cărora le-a transmis că a venit timpul să vindece America.

ADVERTISEMENT

Biden a dat asigurări că va munci din greu şi pentru cei care l-au votat, dar şi pentru cei care nu l-au votat. Discursul său a fost precedat de cel al vicepreşedintelui Kamala Harris.

Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte al Statelor Unite, prima persoană de culoare şi prima persoană cu descendenţă sud-asiatică care ajunge în această funcţie, a declarat în primul discurs ca vicepreşedinte ales că americanii au ales speranţa, unitatea, decenţa şi adevărul.

ADVERTISEMENT

Ea s-a declarat convinsă că deşi este prima femeie într-o asemenea funcţie, nu este şi ultima. Harris a a adus un omagiu mamei sale, venită în SUA din India la 19 ani şi care a crezut cu tărie într-o Americă în care un astfel de moment este posibil. La finalul discursurilor, Biden şi Harris s-au reunit cu familiile pe scenă, momentul încheindu-se cu focuri de artificii.

 

ADVERTISEMENT