Life

John Travolta, reacție emoționantă după moartea Oliviei Newton-John: ”Te iubesc atât de mult”

John Travolta a transmis un mesaj sfâșietor după decesul actriței Olivia Newton-John. Artista de origine britanică din serialul Grease avea 73 de ani.
09.08.2022 | 00:23
John Travolta reactie emotionanta dupa moartea Oliviei NewtonJohn Te iubesc atat de mult
John Travolta, în lacrimi după moartea actriței Olivia Newton-John: ”Impactul tău a fost incredibil”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Starul cunoscut pentru rolurile sale din filmele Saturday Night Fever și Pulp Fiction a avut o reacție emoționantă după ce a aflat vestea tragică legat de colega de breaslă. Vedeta a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă.

John Travolta, în lacrimi după moartea actriței Olivia Newton-John: ”Impactul tău a fost incredibil”

John Travolta și Olivia Newton-John au avut o relație strânsă și apropiată, dovadă că actorul este în lacrimi după decesul artistei recompensate de-a lungul carierei sale cu patru premii Grammy şi nominalizată la Globul de Aur.

ADVERTISEMENT

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile tuturor mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună.

Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”, a scris actorul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Starul în vârstă de 68 de ani și regretata actriță Olivia Newton-John au făcut parte din aceeași breaslă și chiar au fost colegi la filmări. Cei doi au jucat împreună în producția Grease, lansată în vara anului 1978.

Mai exact, John Travolta l-a interpretat pe Danny, în unul dintre cele mai îndrăgite musicaluri din toate timpurile, în timp ce regretata Olivia Newton-John a jucat rolul lui Sandy.

ADVERTISEMENT

Olivia Newton-John, deces după o luptă grea

Olivia Newton-John a încetat din viață în cursul zilei de luni, 8 august 2022, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Regretata actriță anunța în urmă cu trei ani că suferă de cancer în fază terminală și nu știe cât mai trăiește.

Vestea nefericită a fost făcută publică de soțul vedetei, John Easterling. Decesul a survenit în locuința deținută de cântăreață în sudul Californiei.

ADVERTISEMENT

Regretata Olivia Newton-John a învins cancerul de două ori, însă a treia oară organismul nu a mai putut să lupte. Vedeta ajunsese în stadiul 4 de metastază, medicii confirmând că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului.

ADVERTISEMENT