Life

Johnny Depp, câștig impresionant în doar câteva ore. Cum a făcut actorul trei milioane de lire

Johnny Depp, câștig impresionant în doar câteva ore. Cum a reușit actorul să strângă trei milioane de lire cu ajutorul fanilor săi. Iată ce a declarat acesta.
29.07.2022 | 17:57
Johnny Depp castig impresionant in doar cateva ore Cum a facut actorul trei milioane de lire
Johnny Depp, câștig impresionant în doar o săptămână. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Johnny Depp a reușit să câștige o sumă impresionantă de bani în doar câteva ore. Iată cum a strâns actorul trei milioane de lire!

Johnny Depp, câștig impresionant în câteva ore

Johnny Depp este unul dintre cei mai iubiți actori ai planetei, iar susținerea fanilor săi s-a văzut, de exemplu, și în procesul avut acesta cu fosta lui soție Amber Heard.

ADVERTISEMENT

Dar de această dată, fanii lui Johnny Depp l-au ajutat pe actor să devină mai bogat cu 3 milioane de lire sterline în doar câteva ore.

Îndrăgitul actor de la Hollywood a reușit să vândă mai multe opere din colecția sa de artă și pentru ele a obținut nu mai puțin de 3 milioane de lire sterline. Piesele vândute de actorul american fac parte din colecția „Friends and Heroes”.

ADVERTISEMENT

Mai precis, este vorba despre diverse personalități ilustrate de Johnny Depp printre o tehnică inedită.

Actorul a realizat niște picturi care îi înfățișează pe actorul Al Pacino, cântărețul Bob Dylan, actrița Elizabeth Taylor și muzicianul Keith Richards, de la The Rolling Stones. Erau, în total, 780 de piese, toate fiind vândute în decurs de ore.

ADVERTISEMENT

Pentru cele patru imagini Johnny Depp a primit suma de 14.950 de lire sterline, el fiind ajutat de o casă de licitații din Londra pentru a putea vinde operele de artă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Johnny Depp, pasionat de artă

Acestea nu sunt singurele obiecte de artă pe care le-a vândut faimosul actor din Pirații din Caraibe și, în total, a reușit să strângă circa 3 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp declara că arta este foarte importantă pentru el, dar nu a vrut niciodată să își expună public lucrările.

„Picturile mele surprind viața mea, dar le-am păstrat pentru mine și mi-am pus singur baiere. Nimeni nu ar trebui să se autolimiteze!

Mereu am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele şi pentru a reflecta asupra celor care contează cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia mea, prietenii şi oamenii pe care îi admir”, a declarat Johnny Depp, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT