Sport

Jose Mourinho, scandal înainte de Vitesse – AS Roma! De ce a părăsit conferinţa de presă

Jose Mourinho a părăsit furios conferința de presă dinaintea meciului Vitesse - AS Roma, după ce a răspuns la numai trei întrebări. El a contestat starea terenului.
10.03.2022 | 16:27
Jose Mourinho scandal inainte de Vitesse  AS Roma De ce a parasit conferinta de presa
Jose Mourinho a ieșit nervos de la conferința de presă dinaintea meciului Vitesse - AS Roma. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Primul meci dintre Vitesse și AS Roma, în cadrul optimilor de finală din Europa Conference League, are loc pe 10 martie, de la ora 19:45. Meciul tur se dispută la Arnhem, în Olanda.

Jose Mourinho, scandal în conferința de presă dinantea meciului

Antrenorul lui AS Roma a răspuns doar la trei întrebări înainte să părăsească conferința de presă, acuzând starea deplorabilă a terenului GelreDome.

ADVERTISEMENT

„Am avut doar o experiență proastă. M-am uitat un timp la teren și asta m-a întristat foarte tare. Vin în Olanda de douăzeci de ani și nu am trăit niciodată asta”, a spus Jose Mourinho.

El a mai adăugat: „Sunt obișnuit cu terenurile bune din Olanda. Acest teren este incredibil. Nu stiu ce s-a intamplat”.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho este conștient că acum are un adversar pe măsură în optimile de finală ale Europa Conference League. El a declarat: „Vitesse este un adversar puternic și ne dorim să câștigăm Liga Conferințelor. În această etapă a competiţiei, orice mică greșeală va fi penalizată”.

„Suntem într-o formă bună, am fost neînvinși de patru meciuri la rând, așa că am încredere într-un rezultat bun”, a spus Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Dorința Romei – provocarea lui Mourinho

Echipa italiană se prezintă încrezătoare la meciul cu Vitesse, după ce a învins-o pe Atalanta cu 1-0 weekend-ul trecut.

AS Roma se află pe locul cinci în Seria A în momentul de față, la șase puncte față de locul patru (Juventus) și la 13 puncte diferență de liderul clasamentului, AC Milan.

ADVERTISEMENT

Ajuns pe banca lui AS Roma în vara anului trecut, Jose Mourinho şi-a propus să aducă trofee pe “Olimpico”: „Vreau să aduc titluri clubului, pentru că un club trăiește din titluri, titlurile cresc pasiunea suporterilor. Am înțeles că dragostea pentru Roma trece dincolo de trofee, este o pasiune eternă. Momentan lipseşte succesul, dar construim un proiect în acest sens”, spunea Mourinho atunci când a ajuns la Roma.

ADVERTISEMENT