Sport

Jovan Markovic, dezvăluiri emoționante despre oamenii-cheie din viața sa: „Fără ei nu puteam să fiu cine sunt”. Video

Jovan Markovic a dezvăluit că fără bunica și unchiul său nu putea ajunge la acest nivel, iar familia a jucat un rol important în cariera jucătorului Universității Craiova.
06.04.2023 | 10:57
Jovan Markovic dezvaluiri emotionante despre oameniicheie din viata sa Fara ei nu puteam sa fiu cine sunt Video
Jovan Markovic, dezvăluiri emoționante despre oamenii-cheie din viața sa: „Fără ei nu puteam să fiu cine sunt”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic a fost luat la întrebări de suporterii Universității Craiova, iar „perla” ofensivei oltenilor a răspuns la curiozitățiile fanilor. Internaționalul de tineret a mărturisit că bunica și unchiul său l-au format și au avut un rol important în ascensiunea lui.

Jovan Markovic, dezvăluiri emoționante: „Bunica și unchiul meu m-au ajutat, fără ei nu puteam să fiu cine sunt”. Ce a spus „perla” Universității Craiova despre Farul Constanța

Jovan Markovic are o poveste impresionantă în spate din vremea în care nu era „starul” Universității Craiova. Acesta s-a născut în Belgrad pe 23 martie 2001, dar a fost crescut de bunica sa în Corabia, orașul natal al lui „Ion Oblemenco” unde a făcut primii pași în direcția fotbalului.

ADVERTISEMENT

„Perla” Universității Craiova rămâne recunoscător pentru toate momentele în care familia i-a fost aproape de-a lungul carierei sale. Acesta a dezvăluit că datorează multe merite unchiului și bunicii sale, pentru care a refuzat echipa U21 a României în urmă cu doi ani, deoarece a vrut să fie alături de ea în ultimele momente din viață.

„Familia și frații îmi dau cea mai mare încredere, toți care fac parte din familie. Din punctul meu de vedere, munca și viziunea în joc sunt cele mai importante, trebuie să ai multă viziune în joc. Familia și antrenorii pe care i-au avut mi-au dat multă încredere și de aceea am ajuns fotbalist.

ADVERTISEMENT

Bunica și unchiul meu m-au ajutat, fără ei nu puteam să fiu cine sunt în ziua de astăzi. Cea mai minunată zi a fost când am dat primul gol în Cupa României și Mitriță mi-a pasat. Cea mai urâta zi este atunci când am pierdut 4-1 cu FCSB”, a spus Jovan Markovic.

Jovan Markovic își dorește să câștige titlul de campioană cu Universitatea Craiova, însă a mărturisit că Farul Constanța este a doua lui favorită. Acesta îi ține pumnii fostului antrenor Laszlo Balint și speră că va reuși să salveze UTA Arad de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu merităm noi, m-aș bucura să câștige Farul sau noi. La retrogradare m-aș bucura dacă s-ar salva UTA Arad”, a declarat „perla” Universității Craiova într-un interviu marca Suporter Reporter.

Jovan Markovic putea să ajungă la Farul Constanța: „A fost golgheterul turneului. Gică Hagi a vrut să îl ia”

Fostul antrenor al lui Jovan Markovic de la Caracal a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că internaționalul U21 a fost dorit de Gică Hagi în perioada junioratului. La acea vreme, atacantul Universității Craiova a fost cel mai bun marcator din Cupa Hagi Danone și i-a atras privirile „Regelui”.

ADVERTISEMENT

„L-am sfătuit mereu și am o relație extraordinară cu el ( n.r. Jovan Markovic). Jucam împreună toate meciurile pe care le aveam la Caracal. Când am câștigat Cupa Hagi Danone, în 2013, Alin Fica de la CFR Cluj a fost cel mai bun jucător al turneului, iar Markovic a fost golgheter”, a declarat Dan Nicolae.

„Jovan Markovic a plecat la Craiova de mic, însă după finala de la Arad din Cupa Danone, Gică Hagi a vrut să îl ia. În acel moment am decis că cea mai bună opțiune este să crească la Universitatea Craiova”, spunea Dan Nicolae pentru FANATIK.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Jovan Markovic, conform transfermarkt
  • 22 de ani are „perla” Universității Craiova
  • 5 goluri a marcat în tricoul „alb-albaștrilor” în acest sezon din SuperLiga

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”ambele echipe înscriu” la Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT