Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Care e secretul ascensiunii lui Jovan Markovic: ”Nu e gras, are doar poftă de antrenamente!”. Video Exclusiv

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA secretul prin care Jovan Markovic a avut o ascensiune fulminantă în ultima perioadă.
24.03.2023 | 10:00
Care e secretul ascensiunii lui Jovan Markovic Nu e gras are doar pofta de antrenamente Video Exclusiv
Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA secretul prin care Jovan Markovic a avut o ascensiune fulminantă în ultima perioadă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Universității Craiova s-a arătat încântat de reușita atacantului din meciul cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului.

A fost dezvăluit secretul ascensiunii lui Jovan Markovic

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a vorbit despre secretul ascensiunii avute de Jovan Markovic și a mărturisit că acesta nu mai are probleme cu kilogramele.

ADVERTISEMENT

După ce directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, i-a lăudat pe jucătorii Universității Craiova convocați la naționala U21 a României, patronul oltenilor a avut o replică fabuloasă: ”L-ați găsit gras pe Markovic? Are 5 luni de când stă în greutate, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva”.

Oficialul de la Casa Fotbalului este de părere că atacantul care joi, 23 martie, a împlinit 22 de ani, poate ajunge în campionate puternice. ”Mă uitam cu mîndrie la jucătorii Craiovei. Și la Screciu, și la Markovic.

ADVERTISEMENT

Unicul Markovic. Așa îi spun eu acum. «Ești unicul!». După golul pe care l-a dat cu FCSB. Nu e gras, stați liniștiți… Are poftă de antrenamente. Dăruire, execuții extraordinare. Dacă se va menține așa va ajunge mare fotbalist. Nu pot să spun ce interese materiale are domnul Rotaru și unde vrea să-l vândă, dar poate juca în fotbalul mare”, a declarat Stoichiță.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rotaru crede că Screciu merita să fie la naționala mare

Mihai Rotaru s-a arătat în continuare deranjat de faptul că Universitatea Craiova nu dă niciun jucător la echipa națională de seniori a României și consideră că Andrei Ivan și Vladimir Screciu nu ar fi trebuit să lipsească.

ADVERTISEMENT

”Suntem supărați pe motivele care au dus să nu avem niciun jucător la naționala de seniori, nu pe faptul că nu avem. Se poate întâmpla. Este un eșec al nostru, dar nu suntem supărați.

Suntem supărați pentru motivele care au dus la aceste neconvocări. Din punctul meu de vedere, Screciu nu avea voie să lipsească de acolo”, a spus patronul oltenilor, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Deși l-a ”înțepat” pe Edi Iordănescu, Mihai Rotaru nu a fost surprins de faptul că niciun fotbalist al Universității Craiova nu este în lotul echipei naționale a României pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Mai mult decât atât, finanțatorul echipei din Bănie a mărturisit că a mizat încă de anul trecut pe faptul că niciun jucător al oltenilor nu va fi convocat.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT