Sport

Jucătoarea care i-a ”furat” Simonei Halep un titlu de Grand Slam, revenire de senzație. Se întoarce în tenis după ce a născut de două ori

După mai bine de trei ani de când a decis să se retragă, o jucătoare importantă și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis.
29.06.2023 | 18:18
Jucatoarea care ia furat Simonei Halep un titlu de Grand Slam revenire de senzatie Se intoarce in tenis dupa ce a nascut de doua ori
După mai bine de trei ani de când a decis să se retragă, o jucătoare importantă și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Este vorba de daneza Caroline Wozniacki, fostă ocupantă a locului 1 în clasamentul WTA și câștigătoare de Grand Slam în 2018, la Australian Open, după o finală epocală cu Simona Halep.

Jucătoarea daneză de tenis, revenire surprinzătoare în circuit

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, în vârstă de 32 de ani, a luat prin surprindere lumea tenisului când a anunțat că va reveni în circuit după mai bine de trei ani de pauză în care a devenit mamă în două rânduri.

ADVERTISEMENT

Ea şi-a anunţat retragerea la ediţia din 2020 a Australian Open, spunând că vrea să se dedice familiei şi ca ea şi soţul său, fostul baschetbalist din NBA David Lee, să devină părinţi. De atunci, celor doi li s-au născut o fetiţă (Olivia) şi un băieţel (James).

”În ultimii trei ani, departe de joc, am reuşit să compensez timpul pierdut cu familia mea, am devenit mamă şi acum am doi copii frumoşi pentru care sunt foarte recunoscătoare. Dar încă mai am obiective pe care vreau să le îndeplinesc.

ADVERTISEMENT

Vreau să le arăt copiilor mei că îţi poţi urma visele indiferent de vârstă sau de rol. Am decis, ca familie, că este momentul. Mă întorc să joc şi abia aştept!”, a scris Wozniacki, pe contul de Twitter.

Wozniacki, pictoriale fierbinți

Caroline Wozniacki a fost lider mondial timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee la simplu, inclusiv Australian Open în 2018 și Turneul Campioanelor în 2017. Ea mai are în palmares și două finale la US Open, în 2009 și 2014.

ADVERTISEMENT

Considerată de mulți una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din toate timpurile, daneza și-a încântat fanii în mai multe pictoriale incendiare în care a pozat în costume de baie sau chiar nud, cum s-a întâmplat în ESPN Body Issue.

Având ca recuzită doar o rachetă, Wozniacki s-a descurcat de minune în faţa aparatului foto, afişând o naturaleţe de invidiat şi de către fotmodelele profesioniste. Ea spunea atunci că niciodată nu ţine cont de părerea altora, ci numai de a ei, fapt care îi permite să nu aibă nicio presiune.

ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki a trăit o adevărată dramă în 2014, atunci când povestea de dragoste cu jucătorul de golf irlandez Rory McIllroy s-a încheiat brusc după ce acesta a anunțat-o de despărțire printr-o scrisoare chiar cu puțin timp înaintea nunții.

ADVERTISEMENT