Fotbal intern

Jucătorii Craiovei plâng după Mitriță: „Era cel mai bun om al nostru. O să se vadă în continuare lipsa lui”

03.02.2019 | 22:11
Jucatorii Craiovei plang dupa Mitrita Era cel mai bun om al nostru O sa se vada in continuare lipsa lui
ADVERTISEMENT

Viitorul și U Craiova au remizat alb în derby-ul zilei de duminică în Liga 1 Betano. Oaspeții știu ce le-a lipsit pentru a marca în acest joc: Alexandru Mitriță! Atacantul s-a transferat recent în MLS, la New York City.

Nicușor Bancu e de părere că jocul Craiovei va fi afectat de această absență și în următoarele meciuri, în timp ce Alexandru Cicâldău consideră că el și colegii săi trebuie să se descurce și fără Mitriță.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei plâng după Mitriță

„Mitriță era cel mai bun om al nostru. Se vede că am suferit. O să se vadă în continuare lipsa lui. Nu mă așteptam să plece, voiam să rămână. Îl felicit însă. Sper să facă treabă bună acolo” – a spus Nicușor Bancu la TV Digi Sport.

Cicâldău a dezvăluit că Ionuț Vînă, fostul său coleg de la Viitorul, nu l-a lovit intenționat cu pumnul în gât la o fază petrecută pe finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci echilibrat. Se întâmplă să ratezi penalty-uri, aia e. Am venit cu gândul de a câștiga, dar știam că vom întâlni o echipă puternică. Mitriță era decisiv pentru noi, dar trebuie să jucăm și fără el. Primele trei clasate au făcut egal, va fi o luptă grea pentru titlu. Cu siguranță Vînă nu m-a lovit intenționat la acea fază” – a spus Alexandru Cicâldău la TV Digi Sport.

Craiova are 39 de puncte și continuă să se afle la opt puncte în urma liderului CFR Cluj, care a remizat acasă cu Hermannstadt. Și ocupanta locului 2, FCSB, a remizat în această rundă, 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT