Sport

Andrei Ivan revine pe lista marcatorilor în Sepsi – Universitatea Craiova, debutul lui Gâlcă. De când nu mai înscrisese. Video

Andrei Ivan a spart gheața și a înscris în Sepsi - Universitatea Craiova, iar atacantul revine pe lista marcatorilor din SuperLiga la debutul lui Costel Gâlcă.
21.04.2024 | 20:38
Andrei Ivan revine pe lista marcatorilor in Sepsi  Universitatea Craiova debutul lui Galca De cand nu mai inscrisese Video
Andrei Ivan revine pe lista marcatorilor în Sepsi - Universitatea Craiova, debutul lui Gâlcă. De când nu mai înscrisese. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan și-a trecut numele pe lista marcatorilor Universității Craiova în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Atacantul grupării din Bănie a înscris la debutul lui Constantin Gâlcă și astfel pune stop perioadei fără goluri din SuperLiga.

Andrei Ivan a spart gheața în Sepsi – Universitatea Craiova, debutul lui Gâlcă! Când a dat ultimul gol în SuperLiga

Alexandru Mitriță s-a reaccidentat la Universitatea Craiova, iar „Piticul atomic” a ratat confruntarea cu Sepsi OSK, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Totuși, Costel Gâlcă a găsit înlocuitorul perfect pentru mijlocașul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a început mijlocaș stânga în Sepsi – Universitatea Craiova, iar internaționalul român i-a răsplătit încrederea lui Costel Gâlcă. „Alb-albaștrii” au deschis scorul în minutul 11 prin Denil Maldonado, iar Andrei Ivan a găsit și el golul în minutul 26.

Ștefan Vlădoiu l-a găsit în careul celor de la Sepsi OSK, iar titularul Universității Craiova a înscris fără să stea pe gânduri din fața lui Roland Niczuly. Atacantul „alb-albaștrilor” este la prima reușită, după o perioadă fără goluri în tricoul clubului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan nu a mai marcat în tricoul Universității Craiova de la un Poli Iași – Universitatea Craiova, scor 1-4. Confruntarea dintre cele două formații a avut loc în urmă cu aproximativ opt luni pe 12 august 2023.

Titularul Universității Craiova a avut jocuri bune cu Rapid București, CFR Cluj, Petrolul Ploiești și FC U Craiova 1948, însă nu a reușit să înscrie pentru gruparea din Bănie până acum. Acesta este la al patrulea gol în SuperLiga în acest sezon.

ADVERTISEMENT

VEZI GOLUL LUI ANDREI IVAN AICI

Mihai Rotaru a pariat pe Andrei Ivan în 2024: „Poate să fie bun sau extraordinar”

Mihai Rotaru și-a păstrat încrederea în Andrei Ivan, deși atacantul Universității Craiova a trecut printr-o perioadă fără goluri în SuperLiga. Acționarul grupării din Bănie a amintit un moment similar cu atacantul „alb-albaștrilor” din sezoanele trecute.

“Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv. În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate. 

ADVERTISEMENT

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”, spunea Mihai Rotaru despre Andrei Ivan la începutul anului 2024.

ADVERTISEMENT
2,77 este cota Betano pentru pronosticul „1 solist” la Universitatea Craiova - CFR Cluj