Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi, franc după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3: „Mai buni ca noi!”. Mesaj pentru FCSB: “Să sărbătorească la ei acasă! Ștefănescu le dă gol!”

Universitatea Craiova s-a impus la Sfântul Gheorghe, acolo unde a învins-o pe Sepsi OSK, scor 3-1, în etapa a 5-a a play-off-ului din Superliga.
21.04.2024 | 22:14
Laszlo Dioszegi franc dupa Sepsi  Universitatea Craiova 13 Mai buni ca noi Mesaj pentru FCSB Sa sarbatoreasca la ei acasa Stefanescu le da gol
Reacția lui Laszlo Dioszegi după Sepsi OSK - Universitatea Craiova 1-3: „Recunoaștem când adversarul e mai bun”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut un pas important în a-și atinge obiectivul de a termina în primele 3 echipe la finalul sezonului. Formația din Bănie s-a impus cu 3-1 la Sfântu Gheorghe după un meci în care jucătorii lui Costel Gâlcă au avut peste 16 ocazii de gol.

Laszlo Dioszegi, resemnat după Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-3: „Recunoaștem când adversarul e mai bun”

Patronul formației din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, s-a arătat resemnat la finalul partidei dintre Universitatea Craiova și Sepsi OSK, partidă în care echipa acestuia a trebuit să se recunoască învinsă.

ADVERTISEMENT

Au meritat victoria, au fost mai buni decât noi. Asta e, mergem mai departe. Peste 3 zile vine viitoarea campioană, FCSB, poate producem surpriza. A fost plăcut pentru spectatorii neutri și pentru olteni.

Din păcate nu și pentru fanii noștri. Sunt mândru de băieți că au luptat până la final. Am câștigat săptămâna trecută, acum am pierdut. Recunoaștem cinstit când adversarul e mai bun și mergem mai departe”, a declarat finanțatorul celor de la Sepsi OSK la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede înaintea și după celor mai importante meciuri ale etapei din Superliga, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a oferit ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Nicolae Păun: „Anul ăsta nu se va mai antrena”

Patronul lui Sepsi OSK a oferit informații legate de starea de sănătate a lui Nicolae Păun, jucător care a ieșit accidentat în partida cu Rapid București, partidă câștigată de formația de Sfântul Gheorghe cu scorul de 1-0.

„Din păcate nu o să mai joace absolut deloc Păun în 2024.. Nici măcar antrenamente nu mai face. Mă refer la anul calendaristic 2024. Poate în ianuarie. A suferit o ruptură de ligamente încrucișate și urmează să fie operat, luni, la Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Din păcate avem un singur mijlocaș defensiv și asta s-a văzut și în meciul cu Universitatea Craiova. Nu am purtat nicio discuție cu Alexandru Albu de la Rapid.

Marius Ștefănescu va juca în meciul cu FCSB. A primit cartonaș galben, dar e primul. Sper să și marcheze Ștefănescu împotriva FCSB. Ar fi foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Aș fi fericit să stricăm ziua FCSB-ului, să sărbătorească la ei acasă. E cam ultima șansă pentru noi să prindem locul 3”, a mai declarat Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT