Sport

Jucătorii FCSB, campioni U-15, surprinși de fani cu torțe și fumigene la baza din Berceni: „Așa vă vrem mereu!” Video

Jucătorii FCSB-ului U-15 au avut parte de o surpriză pregătită de fanii echipei, care i-au încurajat cu torțe și fumigene la baza din Berceni.
02.06.2022 | 21:33
Jucatorii FCSB campioni U15 surprinsi de fani cu torte si fumigene la baza din Berceni Asa va vrem mereu Video
Jucătorii FCSB U-15, surprinși de fani cu torțe și fumigene la baza din Berceni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii de la Peluza Nord le-au mulțumit puștilor pentru câștigarea campionatului și i-au încurajat înainte de Supercupa României, ultimul meci al sezonului.

Jucătorii FCSB U-15, surprinși de fani cu torțe și fumigene la baza din Berceni

Jucătorii U-15 ai FCSB-ului au fost luați prin surprindere de ultrașii Peluzei Nord, care au venit cu torțe și fumigene și au cântat pentru puștii lui Alin Stoica, felicitându-i pentru sezonul admirabil pe care l-au avut.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii și antrenorii de la FCSB U15, echipă care a reușit eventul în acest sezon, cucerind titlul de campioană la Liga Elitelor și Cupa României U15, au avut parte de o surpriză din partea fanilor din Peluza Nord Steaua.

Aceștia s-au prezentat joi după-amiază la Baza Sportivă FCSB, unde au cântat pentru tinerii noștri campioni și i-au felicitat în stilul caracteristic suporterilor din peluză.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Alin Stoica se pregătesc pentru ultimul joc al sezonului, Supercupa României, pentru care se vor lupta luni, 6 iunie, începând cu ora 11:00, cu Farul Constanța.

Jocul se va disputa la Râmnicu Vâlcea și va fi transmis în direct de FRF TV pe Facebook și YouTube”, s-a arătat într-o postare pe contul oficial al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„12-0 vs Dinamo și doar 6-0 cu CSA”

MM Stoica a vorbit despre sezonul bun pe care FCSB U-15 l-a avut și i-a ironizat pe rivali: „Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale – campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj.

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și – poate cel mai important – același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi.

ADVERTISEMENT

Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!”.

„P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și ’doar’ 6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate…”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT