Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivele din spatele succesului FCSB! Ce jucători s-au remarcat în drumul spre titlu, în afară de Coman și Olaru

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiţă a analizat succesul FCSB-ului din acest sezon, spunând că au fost şi alţi jucători decisivi în afară de Coman şi Olaru.
28.04.2024 | 11:09
Motivele din spatele succesului FCSB Ce jucatori sau remarcat in drumul spre titlu in afara de Coman si Olaru
Motivele din spatele succesului FCSB! Ce jucători s-au remarcat în drumul spre titlu, în afară de Coman și Olaru. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat titlul după victoria obţinută împotriva Farului Constanţa, scor 2-1. Roş-albaştrii au pornit petrecerea încă de la stadion, iar apoi s-a întins toată noaptea la baza de pregătire din Berceni.

Motivele din spatele succesului FCSB! Ce jucători s-au remarcat în drumul spre titlu, în afară de Coman și Olaru

Mihai Stoichiţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre motivele succesului FCSB din acest sezon, spunând că roş-albaştrii au fost cea mai constantă echipă, cu mici fluctuaţii pe parcursul sezonului:

ADVERTISEMENT

Au reuşit să păstreze, cu mici excepţii, acelaşi ritm pe durata campionatului. Au avut un grup de antrenori foarte bun,  orice mi-ar spune mie lumea, ce a antrenat Pinitilii, Charalambous, Neubert este lăudabil.

Ce am văzut aseară pe Arena Naţională, forma lor fizică foarte bună. Fiecare fază era limita rupturii. Au băgat alunecări pe tot parcursul meciului. E foarte greu să joci împotriva lui Hagi, te pot scoate uşor din pressing.

ADVERTISEMENT

“Au şi câţiva jucători de excepţie care fac diferenţa. Mai greu să găsim la alte echipe asta”

În schimb, aseară, au reuşit, prin faptul că erau bine legaţi, au alergat foarte mult, până la epuizare, şi au avut o dăruire extraordinară, să obţină victoria. Cred că asta a fost o caracteristică a FCSB-ului în acest campionat.

Trebuie să subliniem, au şi câţiva jucători de excepţie care fac diferenţa. Mai greu să găsim la alte echipe asta. Au reuşit să închege o linie de apărare mai sigură decât a fost până acum.

ADVERTISEMENT

Am văzut meciul cu Vlad, Coman, Radunovic. Florinel are o ruptură fibrilară de gradul doi, se va reface, va merge şi la Belgrad ca să îşi completeze refacerea, recuperarea cu această Marijana Kovacevic”, a spus Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, primul titlu după nouă ani!

FCSB a câştigat titlul după o pauză de nouă ani în SuperLiga. Echipa lui Pintilii şi Charalambous au dominat actuala stagiune, fiind pe primul loc din etapa a 10-a. După victoria cu Farul, FCSB s-a desprins la 14 puncte avans de locul doi.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii au făcut un play-off perfect. În cele 7 etape, FCSB a deschis scorul de fiecare dată şi au adunat cinci victorii şi două egaluri, reuşind să câştige matematic cu trei etape înainte de final.

Motivele din spatele succesului FCSB! Ce jucători s-au remarcat în drumul spre titlu, în afară de Coman și Olaru

ADVERTISEMENT