Sport

Jucătorii FCSB, în tribune la Polivalentă pentru Cristina Neagu și CSM București. Nu au lipsit Mihai Stoica, Elias Charalambous și staff-ul său. Foto

Jucătorii FCSB au venit la Sala Polivalentă să o susțină pe Cristina Neagu și celelalte „tigroaice” la meciul decisiv cu Esbjerg.
07.05.2023 | 19:33
FCSB e pe locul 2 în SuperLiga, la 3 puncte de Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB au fost pentru o oră cei mai mari fani ai fetelor de la CSM București, care au avut o misiune extrem de dificilă împotriva danezelor de la Esbjerg.

Jucătorii FCSB i-au întors gestul Cristinei Neagu și au venit să o susțină la meciul din sferturile Ligii Campionilor

Cristina Neagu este cunoscută drept o mare fană a FCSB, iar cea mai bună handbalistă din lume a fost chiar de mai multe ori la baza de pregătire de la Berceni pentru a se recupera după accidentări, dar și la meciurile echipei de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB i-au întors gestul și au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente din Capitală, însoțiți de managerul general Mihai Stoica, de Elias Charalambous și restul staff-ului.

Mihai Stoica și jucătorii FCSB au susținut CSM București la meciul cu Esbjerg
Mihai Stoica și jucătorii FCSB au susținut CSM București la meciul cu Esbjerg

Vicecampionii României nu au făcut însă doar act de prezență și le-au încurajat frenetic pe fetele lui Adi Vasile, care au ratat însă din nou calificarea în Final Four.

ADVERTISEMENT

FCSB continuă cursa de urmărire a lui Farul și are nevoie disperată de victorie cu Sepsi

Jucătorii FCSB au profitat de partida de handbal susținută de CSM București pentru a se relaxa înainte de meciul extrem de important cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Farul s-a distanțat la șase puncte de FCSB, cu trei etape înainte de finală, iar un eventual pas greșit în meciul de pe Național Arena cu Sepsi ar însemna ratarea titlului.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a preferat să meargă la meciul lui CSM București decât să vină la Steaua – Oțelul de 7 mai

Helmuth Duckadam nu a participat la sărbătoarea de 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni și a declarat pentru FANATIK că preferă să meargă la meciul lui CSM București: „Legat de sărbătoare, pe mine nu mă interesează să mă duc pe gazon! Mă interesează să se facă ceva ce nu s-a mai organizat de 6-7 ani.

Adică o invitație, să mergem cu familiile, să ne întâlnim la un restaurant, să putem discuta. Asta înseamnă să sărbătorești acel eveniment. Dacă mă scoți pe gazon 5-10 minute în pauza unui meci nu mi se pare adecvat. Dar fiecare cum dorește.

ADVERTISEMENT
Helmuth Duckadam alături de fiica sa la meciul lui CSM București
Helmuth Duckadam alături de fiica sa la meciul lui CSM București

Nu voi merge duminică pe Ghencea la Steaua – Oțelul. Voi fi la meci la handbal la CSM București și sper să obțină calificarea. Am fost invitat acolo și o să le țin pumnii fetelor”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,37 este cota pentru „1 și peste 2,5” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT