Sport

Jucătorii lui Dinamo exultă după victoria cu Voluntari: „Mergi altfel când câștigi!”

Jucătorii lui Dinamo exultă după victoria pe care au obținut-o în duelul de pe teren propriu contra lui FC Voluntari, scor 1-0.
22.12.2023 | 23:13
Jucatorii lui Dinamo exulta dupa victoria cu Voluntari Mergi altfel cand castigi
Jucătorii lui Dinamo exultă după victoria cu Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii „câinilor” se simt mai relaxați datorită victoriilor obținute în ultimele două etape din campionat, mai ales că vine pauza competițională. Jucătorii lui Dinamo sunt siguri că în 2024, lucrurile vor fi diferite la echipă.

Jucătorii lui Dinamo exultă după victoria cu Voluntari

Jucătorii lui Dinamo exultă după victoria cu FC Voluntari, fiind bucuroși de felul în care au terminat anul: Mingea venea spre mine, am vrut să mă duc în centrul careului, dar am simțit că sunt împiedicat și asta a fost.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult pentru că am câștigat. Este mult mai ușor să mergi atunci când câștigi. E nevoie de timp, cred că merităm victoria, trebuie să jucăm la fel în continuare și să continuăm să câștigăm”.

„Cred că avem nevoie de o pauză. Nu e simplu să joci multe meciuri fără să câștigi. Mă bucur mult că joc, mă bucur mult că joc la Dinamo, trebuie să facem tot pentru acest club.

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigăm, trebuie să muncim din greu. Vom vedea ce va fi în viitor, dar trebuie să dăm totul pentru a scăpa de retrogradare”, a mai spus Hakim Abdallah.

Gregorio, încrezător în Dinamo după ce a marcat golul pentru cele trei puncte

„E o victorie frumoasă!”

„Au fost multe faze fixe, noi simțim presiunea scorului. E o victorie frumoasă, venită dintr-un penalty în minutul 90. Nu știam ce a făcut Botoșani, dar campionatul rămâne deschis.

ADVERTISEMENT

E un campionat deschis, se pot pierde puncte ușor și se pot câștiga ușor. Rămâne de văzut cum vom începe noi anul următor. Așa a fost să fie, poate vom arăta mai bine după această pauză.

Despre jucători nu vreau să vorbesc, pentru că ar fi lipsă de respect. Antrenorul a adus un suflu nou, e altă disciplină, sunt metode noi și acest lucru s-a văzut”, a spus Cristi Costin.

ADVERTISEMENT

„Meritam victoria, am păstrat scorul 0-0 și știam că vom avea șanse să înscriem și a venit acel penalty din minutul 90. Noi am venit cu gândul de a câștige. De acum ține doar de noi, ține de noi să facem cât mai multe puncte.

Suntem motivați, încercăm să dăm totul pe teren la fiecare antrenament, la fiecare meci, se vede asta și ne bucurăm pentru că terminăm anul foarte bine. 

Suntem fericiți că am terminat anul bine și o să ne menținem în perioada asta de sărbători și ne vom întoarce mai puternici. Trebuie să ne bucurăm cu familiile, dar să nu uităm obiectivul nostru.

Ne bucurăm că le-am pus un zâmbet pe față fanilor. Vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri și să îi bucurăm. Sunt foarte fericit aici, voi da totul pe teren”, a spus și Dennis Politic.

Răzvan Patriche, declarație după victoria cu FC Voluntari

ADVERTISEMENT
Tags: