Sport

Denis Politic și Cristian Costin au ajuns în cantonamentul lui Dinamo

Dinamo este foarte activă pe piața transferurilor. Denis Politic și Cristian Costin au ajuns în cantonamentul din Slovenia
03.07.2023 | 18:11
Denis Politic si Cristian Costin au ajuns in cantonamentul lui Dinamo
Denis Politic și Cristian Costin vor deveni oficial jucătorii lui Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT
03-07-2023
15:20

Cristian Costin și Denis Politic au ajuns la Dinamo

Cristian Costin și Denis Politic se află deja în cantonamentul echipei lui Ovidiu Burcă din Slovenia. Primul care și-a făcut apariția și a îmbrăcat pentru prima oară tricoul lui Dinamo a fost Cristian Costin.

În cele din urmă, Denis Politic și-a făcut și el apariția la baza de pregătire și va intra în curând la antrenament alături de restul jucătorilor. 

Dinamo continuă să mute pe piața transferurilor, deși, deocamdată, clubul din Ștefan cel Mare are interdicție. Alți doi jucători sunt așteptați în cursul zilei de luni în lotul pregătit de Ovidiu Burcă. Numărul total de jucători sosiți la Dinamo în această vară va ajunge la cinci.

Dinamo nu se oprește din transferuri. Doi jucători noi se vor alătura „câinilor” în cantonamentul din Slovenia

Dinamo se pregătește intens pentru revenirea în SuperLiga. În prima etapă a următorului sezon, formația din Ștefan cel Mare va da piept cu Universitatea Craiova pe 17 iunie, de la ora 21:30. Andrei Nicolescu a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, strategia folosită de Dinamo pentru perioada de mercato din această vară.

ADVERTISEMENT

Trei jucători se află deja în cantonamentul lui Dinamo de la Zrece, Slovenia. Este vorba despre portarul Golubovic și vârful Hakim Abdallah. Cei doi fotbaliști au debutat pentru Dinamo în meciul amical pierdut cu Zalaegerszeg, scor 0-1, în timp ce vârful Goncalo Gregorio a fost pe banca de rezerve și s-a pregătit la marginea terenului.

Luni după-amiază, alți doi fotbaliști sunt așteptați să se alăture lotului lui Ovidiu Burcă, conform gsp.ro. Este vorba despre extrema dreaptă Dennis Politic și fundașul dreapta Cristian Costin. Cei doi fotbaliști au ajuns la un acord cu Dinamo și urmează să semneze după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei doi jucători care se vor alătura lui Dinamo în cantonamentul din Slovenia

Rămas liber de contract după despărțirea de Cremonese, Dennis Politic (25 de ani) poate evolua pe toate posturile din ofensivă. Născut la Brașov, jucătorul care a evoluat și în Anglia poate da randament atât în extrema dreaptă și stângă, cât și în spatele vârfului.

Conform transfermarkt.com, Dennis Politic are o cotă de piață de 150.000 de euro. Fotbalistul român a îmbrăcat la nivel de seniori de-a lungul timpului tricoul echipelor Salford, Bolton, Port Vale și Cremonese. A făcut junioratul la Manchester United.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Cristian Costin poate juca atât fundaș dreapta, cât și mijlocaș în flancul drept. Fundașul de 25 de ani a rămas liber de contract în această vară după despărțirea de FC Voluntari.

În primăvara anului 2022, Cristian Costin a marcat golul care avea să spulbere șansele FCSB-ului la titlu cu o etapă rămasă înainte de final. În minutul 88, Cristian Costin, fundașul ilfovenilor, a marcat în poarta roș-albaștrilor pentru a restabili egalitatea.

ADVERTISEMENT

Conform transfemarkt.com, Cristian Costin are o cotă de piață de 600.000 de euro. De-a lungul carierei, fotbalistul a mai jucat pentru UTA Arad, Reșița și FC Voluntari. În ultima ediție din SuperLiga, fundașul a evoluat în 37 de partide pentru FC Voluntari, reușind să marcheze un gol și să ofere 2 pase decisive.

ADVERTISEMENT