Sport

Jucătorii lui Dinamo s-au mobilizat după situația tensionată din cadrul clubului. Mesajul comun postat pe rețelele de socializare. Foto

Jucătorii lui Dinamo au luat atitudine după situația tensionată din ultimele zile. „Câinii roșii” au postat un mesaj comun pe rețelele de socializare.
17.01.2023 | 14:03
Jucatorii lui Dinamo sau mobilizat dupa situatia tensionata din cadrul clubului Mesajul comun postat pe retelele de socializare Foto
Jucătorii lui Dinamo s-au mobilizat după situația tensionată din cadrul clubului. Sursă foto: Facebook - @Dinamo București.
ADVERTISEMENT

Dinamo și-a reluat pregătirile pentru a doua parte a sezonului, însă clubul este măcinat de probleme financiare. FANATIK a anunțat în exclusivitate greva fotbaliștilor din urmă cu o zi. În semn de solidaritate, jucătorii clubului din Ștefan cel Mare au postat un mesaj comun pe rețelele de socializare.

Jucătorii lui Dinamo s-au mobilizat după ultimele tensiuni de la club: „Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea”

În urmă cu o zi, Ovidiu Burcă a scăpat de sub control situația de la Dinamo, fotbaliștii refuzând să se mai antreneze din cauza restanțelor salariale. Jucătorii care vor duce greul pentru obținerea unui loc de play-off în Liga 2 Casa Pariurilor nu și-au primit salariile de două luni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

A venit rândul ca Ovidiu Burcă să nu se prezinte la antrenamentul lui Dinamo, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar varianta plecării de pe banca „alb-roșiilor” devine din ce în ce mai plauzibilă.

În semn de solidaritate referitor la situația delicată din cadrul clubului, jucătorii lui Dinamo au postat un mesaj comun pe rețelele de socializare. Mai mulți fotbaliști din lotul condus de Ovidiu Burcă s-au fotografiat în tricoul lui Dinamo și au avut un mesaj clar. „Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea/Când se unesc câinii, ziua învinge noaptea!”, a fost mesajul jucătorilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă nu a participat la ultimul antrenament de la Dinamo

În cursul zilei de marți, 17 ianuarie, lotul dinamovist a avut în program antrenamentul de la Bufea, de la care, însă, Ovidiu Burcă a lipsit. Tehnicianul clubului din Ștefan cel Mare a lipsit și de la ședința pe care administratorul Vlad Iacob a convocat-o la câteva ore distanță de protestul fotbaliștilor.

Motivul pentru care Ovidiu Burcă a ales să nu se prezinte se referă atât la restanțele salariale, cât și la atitudinea jucătorilor dinamoviști, care au refuzat să se antreze, deși antrenorul a insistat.

ADVERTISEMENT

Prima decizie a șefilor lui Dinamo după greva jucătorilor dinamoviști: „Au primit o parte din bani”

Răzvan Zăvăleanu a mărturisit că nu era nevoie de un protest pentru ca banii să intre în conturile jucătorilor dinamoviști. Administratorul judiciar al lui Dinamo, care a primit o lovitură puternică după ce planul de reorganizare modificat a fost respins, a luat prima măsură după greva jucătorilor și a achitat o parte din restanțele salariale.

„Nu era cazul să nu se antreneze, pentru că noi mereu am făcut tot pentru a fi la zi cu banii, chiar azi au primit o parte din bani. Cert e că în această după-amiază au revenit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Pot să le înțeleg supărările legate de bani, știu că nu a fost plăcut să intre în vacanța de iarnă așa, dar dezavuez astfel de gesturi, pentru că ar trebui să tragem împreună în situația aceasta, mai ales că tuturor ne merge la fel la club și ei sunt prioritatea noastră în cazul plăților. 

Era mai bine să discutăm între noi și părerea mea este că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui și de partea la care se pricepe”, a fost mesajul oficialului „alb-roșiilor”, la TV Digisport.

ADVERTISEMENT