Sport

Grevă la Dinamo! Jucătorii refuză să se mai antreneze din cauza restanțelor salariale. Exclusiv

Tensiuni provocate de jucătorii lui Dinamo la ultimul antrenament. „Câinii roșii” au refuzat să se pregătească din cauza restanțelor salariale.
16.01.2023 | 11:20
Greva la Dinamo Jucatorii refuza sa se mai antreneze din cauza restantelor salariale Exclusiv
Tensiuni la Dinamo. Jucătorii refuză să se mai antreneze din cauza restanțelor salariale. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo se află în plină pregătire pentru a doua parte a sezonului regulat, însă tensiunile din cadrul clubului au atins cote maxime. Din informațiile FANATIK, elevii lui Ovidiu Burcă au refuzat să se mai antreneze luni dimineața din cauza restanțelor salariale de la club.

Grevă la Dinamo! Jucătorii „alb-roșii” refuză să se mai antreneze din cauza restanțelor salariale

Pe lângă interdicția la transferuri, Dinamo se confruntă cu mari probleme de ordin financiar, iar jucătorii clubul din Ștefan cel Mare au răbufnit. Formația condusă de Ovidiu Burcă avea în program un antrenament luni dimineața, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Buftea.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile au scăpat de sub control, deoarece fotbaliștii lui Dinamo au refuzat să se mai antreneze, principalul motiv fiind neplata salariilor. „Câinii roșii” nu au mai primit banii de două luni, iar tensiunea în cadrul lotului a ajuns la cote maxime.

Ultimele salarii pe care le-au primit jucătorii lui Dinamo datează din luna octombrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Astfel, este pentru prima oară în ultima jumătate de an când s-au deteriorat relațiile dintre fotbaliști și antrenorul Ovidiu Burcă. Acesta nu-și mai poate „păcăli” jucătorii la infinit cu promisiuni și se pare că a pierdut din mână vestiarul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo și-au exprimat nemulțumirea cu privire la restanțele salariale încă de la reunire

Dinamo, ocupanta locului 8 în Liga 2 Casa Pariurilor, s-a reunit în urmă cu o săptămână pentru a pregăti a doua parte a sezonului, una de foc pentru „câinii roși”. Aflați la două puncte de locurile de play-off, dinamoviștii se confruntă cu alte probleme în afară de cele sportive.

Principala problemă este cea a restanțelor salariale care pare să provoace tensiuni la cote maxime în cadrul clubului din Ștefan cel Mare. Pe lângă faptul că lotul a refuzat să se antreneze, elevii lui Ovidiu Burcă și-au exprimat nemulțumirea cu privire la restanțele salariale încă de luni, 9 ianuarie.

ADVERTISEMENT

„Este o situație care nu ține de noi, noi ne facem treaba pe teren. N-am primit niciun ban de Sărbători, dar asta nu înseamnă că nu am avut sărbători frumoase”, a declarat Nichita Patriche, fundașul lui Dinamo.

Vlad Iacob le-a promis jucătorilor că vor primi o parte din restanțele salariale: „Facem toate eforturile”

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, le promitea jucătorilor că vor primi o parte din restanțele salariale în această săptămână. Oficialul „alb-roșiilor” a recunoscut că situația de la club este nefavorabilă.

ADVERTISEMENT

„Bineînţeles, jucătorii sunt nemulţumiţi ca orice angajat sau ca orice fotbalist care nu îşi primeşte drepturile salariale. Evident că sunt nemulţumiri, situaţia nu este una plăcută, dar nu au existat până acum certuri sau probleme din acest punct de vedere.

Sigur vom plăti o parte din restanţe. Facem toate eforturile. Mai sunt şi încasări pe care le vom primi săptămâna viitoare şi, bineînţeles, vom debloca şi plăţile”, a declarat Vlad Iacob în exclusivitate pentru FANATIK.

Totuși, oficialul își pune bazele în suporterii dinamoviști, în condițiile în care varianta ca un posibil investitor să vină la club este una utopică. „Probabil ne vom baza în continuare pe acţionarii care ne-au sprijinit în toată această perioadă, adică suporterii”, a spus Vlad Iacob, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT