Sport

Ovidiu Burcă n-a venit la antrenamentul lui Dinamo. Își pregătește plecarea? Reacția antrenorului după ședința cu conducerea. Update exclusiv

Situația tensionată de la Dinamo continuă! Roș-albii sunt la un pas să rămână fără antrenorul principal. Ovidiu Burcă n-a participat la antrenamentul de marți dimineața.
17.01.2023 | 13:57
Ovidiu Burca na venit la antrenamentul lui Dinamo Isi pregateste plecarea Reactia antrenorului dupa sedinta cu conducerea Update exclusiv
Ovidiu Burcă n-a venit la antrenamentul lui Dinamo. Își pregătește plecarea? FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-01-2023
12:00

Reacția lui Burcă, după ce a lipsit de la antrenamentul lui Dinamo

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ovidiu Burcă nu a participat la antrenamentul de marți dimineața, iar antrenorul nu are de gând să se întoarcă prea curând la ședințele de pregătire. În cadrul clubului din Ștefan cel Mare a avut loc o adunare la care a participat atât Burcă, cât și conducerea. Nu s-a ajuns însă la nicio concluzie.

„Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a declarat Ovidiu Burcă, după ședință.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a fost întrebat și dacă se va duce la antrenament, iar acesta a răspuns prompt: „Nu!”.

După greva făcută de jucători, Dinamo este acum aproape să rămână fără și antrenor. FANATIK a aflat în exclusivitate că marți, 17 ianuarie, „câinii roșii” s-au pregătit la Buftea fără Ovidiu Burcă (42 de ani), care abia mai rezistă situației complicate din Ștefan cel Mare.

Dinamo, antrenament fără Ovidiu Burcă! Roș-albii, la un pas să rămână fără antrenor

În această perioadă, înainte de restartul Liga 2 Casa Pariurilor, dinamoviștii sunt cantonați la Săftica, acolo unde Burcă și administratorul special Vlad Iacob au purtat o discuție mai aprinsă. Site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile, inclusiv reacția antrenorului în vârstă de 42 de ani.

ADVERTISEMENT

Luni, la ora 16:00, la câteva ore distanță de la greva jucătorilor, Vlad Iacob a avut o discuție cu echipa, care a mers apoi să se antreneze în sala de forță de la Săftica. Nici atunci Ovidiu Burcă nu a fost prezent.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Burcă a făcut o adevărată criză de nervi după ce fotbaliștii au refuzat să se antreneze, în ciuda rugăminților tehnicianului. Greva a umplut paharul lui Burcă, care, din informațiile noastre, ar fi tunat „Ne antrenăm sau plec?!”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 42 de ani nu i-a înduplecat nici măcar așa pe fotbaliști, și-a făcut bagajele și a plecat de la Săftica. O decizie cât se poate de surprinzătoare, având în vedere că Burcă locuiește chiar la Săftica, din iulie 2022, atunci când i-a preluat pe „câini”.

Tehnicianul nu este singurul care locuiește în cantonament. 15 fotbaliști și administratorul Iustin Maximilian stau la Săftica din rațiuni economice, având în vedere situația dificilă în care se află clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul, supărat pe jucători

Faptul că Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la antrenamentul din această dimineață ridică un mare semn de întrebare în ceea ce privește viitorul său pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Din informațiile noastre, fostul fundaș central este supărat atât din cauza restanțelor salariale, cât și a atitudinii jucătorilor, care au refuzat să se antreneze luni, în ciuda rugăminților sale.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu va încerca să liniștească apele, iar astăzi va avea loc o ședință cu toți cei implicați. Administratorul judiciar a reacționat prompt după ce fotbaliștii lui Dinamo au intrat în grevă.

  • 21 de meciuri are Ovidiu Burcă în calitate de antrenor al lui Dinamo
ADVERTISEMENT