Sport

Jucătorul de la FCSB pus la zid după victoria cu Farul: „Aleargă pentru toată lumea, dar nu face nimic concret!”

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Darius Olaru după victoria obținută de FCSB în duelul cu Farul, scor 2-1, spunând că mijlocașul nu are realizări.
18.04.2023 | 00:37
Jucatorul de la FCSB pus la zid dupa victoria cu Farul Alearga pentru toata lumea dar nu face nimic concret
Jucătorul de la FCSB pus la zid după victoria cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Darius Olaru ar trebui să aibă mai multe realizări la FCSB, chiar dacă aleargă mult pe teren. Analistul TV consideră că Darius Olaru nu face nimic concret pe teren, pentru a ieși în evidență.

Jucătorul de la FCSB pus la zid după victoria cu Farul

Darius Olaru a fost pus la zid de către Basarab Panduru după victoria FCSB-ului cu Farul, spunând că mijlocașul vicecampioanei României nu iese cu nimic în evidență: „Eu aș da FCSB-ului un 7 spre 8!

ADVERTISEMENT

Peste medie a fost Florinel Coman și Octavian Popescu în prima repriză. Dawa, Tamm și Radunovic au fost buni. Cu Radnovic, Coman are un mare sprijin, pentru că poate să meargă liniștit să încerce să dribleze”.

„Târnovanu a fost bun și el, nu știu unde-l pun pe Olaru. Sunt 34 de meciuri în care nu știi unde să-l pui pe Olaru. Aleargă pentru toată lumea, dar concret ce a făcut?

ADVERTISEMENT

Ce a făcut concret în seara asta? Poate alergatul ăsta e important pentru echipă, dar aș vrea să aibă mai multe realizări”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Sali l-a păcălit pe Hagi!”

Basarab Panduru a continuat și a analizat meciul dintre FCSB și Farul, criticându-l pe Enes Sali pentru felul în care a intrat pe teren: „Mi-a plăcut mult meciul, a fost un meci frumos. Sali l-a păcălit pe Hagi, a spus că intră să-și dea viața, dar nu prea și-a dat-o. Eu cred că Florinel Coman este omul meciului, a jucat din nou foarte bine.

ADVERTISEMENT

Parcă n-aș spune că a fost un meci bun al FCSB-ului, pentru că nu au fost consistenți de la început până la final. Dar și-au permis să joace și altfel atunci când au condus”.

„Nu știu dacă s-a grăbit sau nu să schimbe. A riscat mult, la un moment dat Popescu nu mai putea, Alibec nu mai putea pe final. Adică într-un moment în care FCSB era mai bună, doi jucători de la tine nu mai puteau.

ADVERTISEMENT

Nedelcu trebuia schimbat, e ok, dar să-l scoți și pe Munteanu și pe Grameni, pare că e puțin cam devreme. Să vedem până la urmă echipa de final, pentru că și aici e de discutat. Regele știe mai bine ca noi”, a mai spus Basarab Panduru.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT