Sport

Jucătorul remarcat de Nicolae Dică înaintea FCSB – FCU Craiova 1948, în etapa 3 din SuperLiga: ”Dacă va fi sănătos, va face diferența”

FCSB caută prima victorie stagională în noul sezon de SuperLigă, duminică, în duelul cu FC U Craiova. Nicolae Dică a remarcat jucătorul care poate fi decisiv în disputa de pe Arena Națională.
30.07.2022 | 17:47
Jucatorul remarcat de Nicolae Dica inaintea FCSB  FCU Craiova 1948 in etapa 3 din SuperLiga Daca va fi sanatos va face diferenta
Nicolae Dică a nominalizat jucătorul care poate face diferența în partida FCSB - FC U Craiova de duminică. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut un singur punct în două partide disputate în acest sezon de SuperLigă. Mult prea puțin pentru așteptările fanilor și ale patronului Gigi Becali. Roș-albaștrii caută prima victorie în partida cu FC U Craiova.

Nicolae Dică a nominalizat jucătorul de care se teme înaintea meciului cu FC U Craiova

Întâlnirea dintre FCSB și FC U Craiova este una dintre cele mai atractive ale etapei a 3-a din SuperLigă. Roș-albaștrii vin după calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, iar oltenii după succesul categoric în fața campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Calculele hârtiei îi dau pe jucătorii lui Nicolae Dică favoriți, dar antrenorul avertizează asupra celui mai mare pericol din tabăra trupei lui Marius Croitoru.

”FCU Craiova are o echipă bună, cu experiență. S-a văzut la meciul lor cu CFR Cluj că au fost conduşi şi au reuşit totuşi să întoarcă scorul. Bauza de la ei este într-o formă foarte bună, dacă va fi sănătos va face diferența în multe partide în acest sezon”, a avertizat Dică.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor are mari probleme în compartimentul ofensiv unde va trebui să improvizeze din cauza accidentărilor atacanților pe care îi are în lot și pentru că Ianis Stoica pare într-o eclipsă de formă.

Chiar și așa, însă, trupa finanțată de Gigi Becali a marcat patru goluri în meciul cu Saburtalo Tbilisi, iar acest amănunt îi dă speranțe antrenorului Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”Nouă nu ne e teamă de nimic, pentru că suntem o echipă bună. La ultimul meci am marcat 4 goluri, ne-am creat alte 6-7 ocazii. Nu am început bine campionatul, iar la noi se știe că avem ca obiectiv câștigarea titlului”, a adăugat Dică.

Antrenorul FCSB-ului, laude pentru oponentul său de pe banca oltenilor

Meciul dintre FCSB și FC U Craiova va fi și un duel al antrenorilor din noul val. Nicolae Dică și Marius Croitoru au 42, respectiv 41 de ani și chiar au fost coechipieri la Steaua în sezonul 2007/2008.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor l-a elogiat pe omologul său de pe banca oltenilor, înaintea duelului direct de duminică seara.

”Întâlnim un adversar bun cu un antrenor nou, pe care îl cunosc foarte bine, adeptul unui joc ofensiv și agresiv. Știu că e un antrenor foarte bun și că ne așteaptă o partidă foarte grea”, a spus Nicolae Dică, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului.

FCSB – FC U Craiova este ultimul meci de duminică, 31 iulie. Este programată de la ora 22:30 și se va disputa pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,77 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT