Sport

Jucătorul-revelație din cantonamentul FCSB-ului: „Va fi titular indiscutabil!”

Mihai Stoica a oferit detalii despre jucătorul FCSB-ului care a impresionat în cantonamentul din Olanda al vicecampioanei României.
07.07.2023 | 22:25
Jucatorulrevelatie din cantonamentul FCSBului Va fi titular indiscutabil
Jucătorul-revelație din cantonamentul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul „roș-albaștrilor” consideră că Denis Haruț este jucătorul revelație și crede că dacă ar avea un început bun de sezon, va rămâne titular permanent în echipă, lăudând jocul de picior al fundașului.

Jucătorul-revelație din cantonamentul FCSB-ului

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul revelație din cantonamentul FCSB-ului din Olanda, și anume Denis Haruț: „Revelația e Haruț, care a arătat bine din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Eu i-am spus de anul trecut lui Gigi că îl văd pe Haruț titular la echipa asta. Cred că dacă el va începe bine, va fi titular indiscutabil. El are cel mai bun picior decât toți, mai bun și decât era Cristea pe construcție”.

„E al doilea cantonament în care nu se accidentează niciun fotbalist. M-am accidentat eu, am făcut o ruptură musculară. Prima glumă a făcut-o Florinel, a spus să mă duc la Marijana.

ADVERTISEMENT

Djokovic și Băluță sunt doi jucători care ne vor ajuta mult. Știe foarte bine Djokovic să se poziționeze ca să nu cumva să fim surprinși. Băluță poate juca orice, îmi plac amândoi mult și amândoi pot juca pe mai multe poziții.

Nu mai pot eu de ce ștampile i se pun lui Ngezana! Momentan îi văd calitățile fizice, el nici n-ar fi trebuit să joace cu PAOK, nici nu știe pe cineva. Îl știe doar pe Șut, pe care crede că îl cheamă Șuta”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Gigi îl așteaptă oricât pe Chiricheș!”

„Băieții l-au ajutat, Haruț stătea lângă el. Trebuie să mai știi și engleză. Și noi avem o problemă că nu toți jucătorii vorbesc engleză, dar sunt obligați să învețe că e bine pentru ei.

La Ngezana e problema de adaptare, nu se pune problema ca el să înceapă. Gigi a spus că îl așteaptă oricât pe Chiricheș, iar alte variante nu mai avem. Dar cred că o să mai vină un fundaș central.

ADVERTISEMENT

S-a întors bine de la echipa națională. Miculescu a înscris un gol valabil cu PAOK, era important pentru el. A venit bine. A fost umilitor ce s-a întâmplat la Campionatul European”, a continuat MM Stoica.

„Să îl trimiți acasă că avea de ales între el și Mihăilă. Nu m-a convins explicația, dar am tăcut din gură. Să-l chemi și să-l bagi în minutul 89 e o sfidare a bunului simț, dar mă rog, nu e problemă.

A venit bine, a venit senin, nici măcar n-am discutat despre ce a fost acolo la turneul final. M-am enervat când am văzut că intră în minutul 89 și a doua oară m-am enervat că a dat 2 minute de prelungiri. E urât și Emil a fost fotbalist, înțelege mai bine”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT