Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul Universității Craiova care poate fi decisiv în meciul cu FCSB: „E într-o formă bună!”. Când revin pe gazon Baiaram și Bancu. Video Exclusiv

Universitatea Craiova speră să dea lovitura pe Național Arena. Oltenii știu cum o pot învinge pe FCSB în derby-ul etapei a 26-a din SuperLiga.
19.02.2023 | 16:10
Jucatorul Universitatii Craiova care poate fi decisiv in meciul cu FCSB E intro forma buna Cand revin pe gazon Baiaram si Bancu Video Exclusiv
Jucătorul Universității Craiova care poate fi decisiv în meciul cu FCSB: „E într-o formă bună!”. Când revin pe gazon Bairam și Bancu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a prefațat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Președintele oltenilor știe cu ce armă îi poate surprinde Neagoe pe roș-albaștri.

Universitatea Craiova își pune toate speranțele în Andrei Ivan la derby-ul cu FCSB

FCSB și Universitatea Craiova își dau întâlnire pe Național Arena, duminică, 19 februarie, de la ora 20:00. Înaintea derby-ului, roș-albaștrii ocupă locul 3 în SuperLiga, cu 47 de puncte, trei mai multe decât alb-albaștrii, care se situează pe poziția a cincea. La ultimă vizită la București, craiovenii au reușit să câștige, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de precedentul duel din Capitală, oltenii nu se vor putea baza pe doi fotbaliști importanți. Accidentați, Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram trag tare să revină în angrenajul echipei și să poate fi valizi măcar în play-off.

„(n.r. – Baiaram poate juca? ) Nu, în niciun caz. D-abia a început o alergare ușoară. Momentan nu se forțează foarte mult cu el. Cred că atunci când va începe play-off-ul vom apela la el.

ADVERTISEMENT

Ieri m-am întâlnit cu Bancu pe la club și arată foarte bine și piciorul și musculatura, nu are o atrofiere. Mai are până să înceapă să alerge, dar e bine ca mișcare și ne dă o încredere pentru viitor apropiat, nu îndepărtat”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„E în formă bună”

Andrei Ivan, artizanul victoriei cu CFR Cluj din etapa precedentă, scor 2-0, este așteptat să strălucească și la București. Vârful în vârstă de 26 de ani a marcat opt goluri în actualul sezon de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Andrei e în formă bună și mă bucur pentru el. A fost într-o perioadă proastă și pentru el. A fost și acel diferendum cu Mirel, acea perioadă când a fost deoparte. A pierdut mult la vremea respectivă”, a adăugat președintele oltenilor.

Andrei Ivan evoluează din 2019 la Unversitatea Craiova. Clubul lui Mihai Rotaru l-a răscumpărat de la Krasnodar în schimbul a 1,5 milioane de euro, jumătate din suma pe care rușii o plătiseră pentru a îl transfera în 2017.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de peTik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT