News

Judecătoare din Iași, găsită moartă în casă. Femeia ar fi sfârșit într-un mod bizar

Doliu la Tribunalul din Iași, după ce o judecătoare a fost găsită moartă. Femeia a apucat să își sune soțul, chiar înainte cu câteva minute.
27.03.2024 | 22:59
Judecatoare din Iasi gasita moarta in casa Femeia ar fi sfarsit intrun mod bizar
Judecătoare din Iași, găsită moartă în casă. colaj Fanatik/ Foto pixabay/ Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Este doliu la Tribunalul din Iași, după ce o judecătoare a fost găsită moartă în casă. Femeia avea 54 de ani și tocmai se pensionase. Circumstanțele în care a sfârșit sunt bizare, după cum au declarat apropiații acesteia.

O judecătoare din Iași a fost găsită moartă în propria locuință

Fostul magistrat, Mirela Anton, a fost găsită fără suflare, marți, 26 martie,  în propria locuință. Chiar înainte cu câteva minute să moară, femeia a apucat să își sune soțul, conform Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

O fostă colegă a judecătoarei a declarat pentru presa locală că decesul s-ar fi produs în mod subit și că, din câte știe, Mirela Anton nu suferea de vreo afecțiune. Se pare că ar fi murit după ce a căzut pe scări, în casă.

Magistratul a apucat să își sune soțul, cel mai probabil pentru a-i cere ajutorul. Însă la scurt timp s-a stins din viață, fiind găsită de partenerul ei „Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident.

ADVERTISEMENT

Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat”, a declarat fosta colegă a magistratului, potrivit sursei citate.

Când va fi înmormântată

Soțul judecătoarei este Mihai Anton, un cunoscut medic al Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași. Cei doi aveau împreună un copil. Mirela Anton și-a desfășurat activitatea, mai bine de 20 de ani, la Tribunalul Iași.

ADVERTISEMENT

Înainte de a fi magistrat aici a activat în cadrul judecătoriilor Tecuci şi Paşcani. Mirela Anton va fi înmormântată sâmbătă. Toți cei care au cunoscut-o sunt șocați în urma acestei tragedii.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis Consiliul Superior al Magistraturii.

ADVERTISEMENT

Amintim că în luna septembrie 2023, o altă judecătoare a fost găsită moartă în casă. Ștefana Andrada Pavel își desfășura activitatea la Judecătoria Gherla. Ea a murit la doar 32 de ani, fiind luată în calcul varianta sinuciderii.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: