Sport

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu!

Hamroun, mijlocaşul care a impresionat marcînd în primele două meciuri în tricoul campioanei, nu bea, nu fumează, nu se distrează, dar are o pretenţie vitală la patronul Gigi Becali. ...
19.07.2015 | 00:01
STEAUA Totul despre Hamroun REGELE in albastru si rosu

Hamroun, mijlocaşul care a impresionat marcînd în primele două meciuri în tricoul campioanei, nu bea, nu fumează, nu se distrează, dar are o pretenţie vitală la patronul Gigi Becali. 

În momentul în care îşi punea semnătura pe contractul oferit de Steaua, valabil următoarele 3 sezoane, Jugurtha Hamroun surprindea fanii campioanei printr-o declaraţie scurtă, dar plină de încredere. „Este o onoare să ajung la Steaua. Aici voi arăta ce pot, îmi voi demonstra calităţile. Îmi place să driblez, sînt tehnic. Sînt un fel de Zidane”, preciza sec mijlocaşul Stelei.

EXCLUSIV! Adevăratul motiv al rupturii dintre Rădoi şi Tamaş!

Deşi a fost privit cu scepticism prin prisma declaraţiei, Hamroun a reuşit să încînte ochiul iubitorului de spectacol, dar şi pe cel pragmatic al lui Mirel Rădoi, golul algerianului făcînd diferenţa între o calificare cu emoţii în faţa lui Trencin şi una deja clarificată, iar acesta a confirmat şi în partida cu Pandurii Târgu Jiu, atunci cînd a marcat imediat după ce a fost introdus. Singura nelămurire după cele două meciuri în care a evoluat rămîne povestea celui care îi pune în pericol postul lui Alexandru Chipciu, „şeptarul” văzut drept noul Lăcătuş.

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

Idol în Bulgaria

Povestea în fotbal al algerianului cu nume de rege începe, practic, în urmă cu 21 de ani, cînd Jugurtha a fost nevoit, la doar cinci ani, să părăsească satul natal Bouzeguene, regiunea Tizi Ouzou din munţii Atlas, pentru că familia a ales să trăiască mult mai bine în Franţa. La 12 ani ajunge la Guigamp şi astfel se vede nevoit să îşi părăsească şi familia, care rămînea la 500 km distanţă, în suburbiile Parisului.

STEAUA. Verdict DUR: “Tamaş un caz medical! Poate să devină o dramă socială!”

Înainte de a veni în România, Hamroun a poposit şi pe la vecinii de la Sud de Dunăre. În şase luni pe malul Mării Negre, la Burgas, mijlocaşul Stelei a ridicat tribunele în picioare şi a reuşit să îşi cîştige o poreclă care pare, după primul meci în tricoul campioanei, meritat: „Prinţul”! Informaţia este confirmată şi de Cristi Munteanu, managerul Oţelului Galaţi. „La noi chiar a fost vorba de noroc, dar şi diplomaţie ! Am reuşit să aducem la Galaţi un jucător care impresionează în tricoul lui Steaua. A jucat şi în Bulgaria, la Cernomoreţ Burgas, iar în şase luni bulgarii îi spuneau <Prinţul>”, a declarat oficialul formaţiei moldovene.

Chipciu, rezervă?!

La finalul meciului de la Zilina, cu Trencin, a surprins o nouă declaraţie prin care „Prinţul” cu nume de rege şi-a stabilit prioritatea la Steaua: să devină titular! „Chipciu este un jucător bun, dar antrenorul decide cine o să fie titular. Iar eu o să devin titular!”, a fost declaraţia care poate să arunce în aer vestiarul campioanei. Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la formaţia roş-albastră, Gigi Becali declarînd în repetate rînduri că „şeptarul” nu pleacă din Ghencea decît pentru 6 milioane de euro.

STEAUA. REVENIRE de cinci stele! Rădoi îl poate FOLOSI cu Trencin

 

Fiind privit ca o afacere bună, următoarea după Chiricheş şi Gardoş, e greu de crezut că Becali va lăsa ca mijlocaşul venit de la Braşov să se piardă în mediocritate. Însă Hamroun are un avantaj: poate să joace pe toate posturile de la mijloc în sus! „Pot să evoluez atît pe partea stîngă, cît şi pe partea dreaptă. Dar şi în spatele vîrfului sau ca al doilea atacant”, este autocaracterizarea făcută de algerian. De fapt, spun cei care au lucrat alături de el, partea dreaptă este cea care îi convine mai mult. „El acolo dă cel mai bun randament, dar şi Adi Popa este în formă. Oricum, dacă nu se va schimba, Chipciu va începe multe meciuri de pe banca de rezerve”, sînt convinşi apropiaţii lui Hamroun.

STEAUA. Un golgheter, ultima ţintă a roş-albaştrilor!

Mesaj pentru Becali: „Să nu mă minţi!”

Hamroun nu a surprins doar prin jocul prestat şi mesajele pline de încredere, ci şi prin atitudinea pe care a avut-o la negocieri. Conform surselor autorizate ale FANATIK-ului din anturajul campioanei, jucătorul a avut un mesaj special adresat conducerii Stelei şi, în special lui Gigi Becali. „Nu vreau să fiu minţit! Cuvîntul e cuvînt şi onoarea e cea mai importantă. Dacă sînt minţit, pe mine nu mai contaţi”, a fost mesajul adresat de Hamroun.

STEAUA. EXCLUSIV! Rădoi, întăriri în staff. VEZI CINE A VENIT! 

Povestea este completată de cei care i-au fost alături acestuia în ultimele 6 luni. „Nu ne surprinde dacă a făcut-o, pentru el acest lucru este vital. Aceeaşi atitudine a avut-o şi la Oţelul, le-a spus şefilor că totul se distruge dacă este minţit. Înţelege că este o situaţie grea, dar să se stea bărbăteşte de vorbă cu el. Ceea ce s-a întîmplat în cele şase luni”, au încheiat apropiaţii lui Jugurtha. Ce oferă radicalul Hamroun la schimb? Jucătorii Oţelului au dezvăluit că algerianul nu se încadrează în tiparul fotbalistului din România. „Nu bea şi nu fumează! Nu se distrează în exces şi îşi vede doar de treaba lui! Singura problemă e că o să întîrzie de cîteva ori la antrenamente pentru că e musulman şi trebuie să se roage, dar nu credem că asta e o problemă majoră”, au încheiat foştii colegi ai algerianului cu nume predestinat să conducă, să fie un lider, să fie „Rege”.

4 goluri şi două assisturi a oferit Hamroun în cele 11 meciuri jucate pentru Oţelul

500.000 euro este cota mijlocaşului algerian de 26 de ani

 

Tags: