Life

Julia Chelaru și-a schimbat look-ul! Ce a vrut de la medici: ”Să aducă o diferenţă”

Julia Chelaru a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru mai multe intervenții, cântăreața dorindu-și o schimbare de look.
11.05.2023 | 13:00
Julia Chelaru sia schimbat lookul Ce a vrut de la medici Sa aduca o diferenta
Julia Chelaru, fosta mamebră a trupei Exotic a suferit numeroase intervenții estetice la o clinică renumita
ADVERTISEMENT

Julia Chelaru, fostă Jianu, este o prezenţă discretă în showbizul românesc. După ce a divorţat de Bogdan Jianu, cântăreaţa şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, iar acum urmează nunta. Şi, pentru că vrea să arate mereu impecabil, fosta membră a trupei Exotic a trecut pe la cabinetul medicului estetician.

Julia Chelaru, schimbare de look ”pe muchie de cuțit”

Julia Chelaru merge pe principiul baba suferă la frumusețe, iar când simte nevoia, artista are grijă să își mai facă câte o procedură. După ce a slăbit câteva kilograme cu ajutorul unei diete stricte, acum Julia a decis că este timpul pentru noi schimbări.

ADVERTISEMENT

Fosta membră a trupei Exotic a trecut recent pragul unei cunoscute clinici estetice din Bucureşti, deținută de Valentin Burada. Acolo, cântăreața a avut parte de mai multe proceduri estetice.

”Procedurile suferite de Jiulia Chelaru au scopul îmbunătăţirii aspectului feței”

Fosta colegă a Andreei Bănică și a Claudiei Pătrășcanu a optat pentru procedura “full face”. Această procedură constă în mai multe intervenții care au durat aproape o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a inclus reconturare mandibulară, volumizare pomeţi şi corectare menton, adică alungirea bărbiei. Medicul estetician Klara Băncilă a dezvăluit pentru FANATIK în ce au constat aceste proceduri.

„Julia Chelaru a optat pentru reconturarea mandibulară cu acid hialuronic. Această procedură este nechirurgicală și constă în injectarea de acid hialuronic în zonele mandibulare. În acest fel conturul facial se îmbunătățește. Tenul cântăreței arată mai ferm și mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia intervenţie a fost de corectare bărbiei cu acid hialuronic, metodă de modelare în scopul îmbunătăţirii aspectului porţiunii inferioare a feţei, echilibrării şi restabilirii proporţiilor feţei atât la vederea din faţă cât şi la cea din profil. 

În general, efectele acestei proceduri durează între șase și 12 luni, în funcție de tipul și cantitatea de acid hialuronic pe care am utilizat-o”, a spus medicul estetician Klara Băncilă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Julia Chelaru, mulțumită de noua înfățișare

Fosta componentă a trupei Exotic este tare mulțumită de noua sa înfățișare. Artista a ales să își facă toate procedurile în aceeași zi, iar schimbarea este vizibilă cu ochiul liber.

Julia Chelaru susține că o procedură executată corect, în opinia ei, trebuie să te facă să arăți mai bine, fără să se observe că ai intervenit chirurgical.  Imediat cum a ieșit din cabinetul medicului, artista a oferit și primele declarații despre intervențiile suferite.

“Mi-am dorit foarte mult o procedură subtilă dar care să aducă o diferenţă, cu subliniere a liniei mandibulei mai proeminentă. O schimbare de look fresh cu obrajii întineriţi și tenul proaspăt a declarat Julia în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT