Life

Julia Chelaru, mireasă pentru a doua oară: „Nunta va fi la malul mării”. Video

Julia Chelaru vorbește despre nunta visurilor ei. Chiar dacă prima căsătorie a eșuat, cântăreața iubește din nou și este pregătită să devină mireasă pentru a doua oară.
03.05.2022 | 14:59
Julia Chelaru mireasa pentru a doua oara Nunta va fi la malul marii Video
Julia Chelaru se vizează mireasă la malul mării. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Julia Chelaru, în vârstă de 45 de ani, este o apariție controversată în lumea mondenă încă de pe vremea când s-a lansat în trupa de fete Exotic. Sexy și carismatică, blondina a știut mereu ce vrea de la viață și a luptat întotdeauna să ajungă unde și-a dorit. În exclusivitate pentru FANATIK, cântăreața a vorbit despre nunta pe care o vrea cu iubitul ei actual.

Julia Chelaru și-a refăcut viața după divorț și se pregătește de nuntă

Muzica nu a lăsat-o niciodată, orice s-a întâmplat în viața ei. Cu o carieră agitată, Julia s-a căsătorit de tânără cu Bogdan Jianu, cel cu care a stat 17 ani. Divorțul de fostul soț a fost unul răsunător, iar speculațiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT
Julia Chelaru și iubitul ei
Julia Chelaru și iubitul ei se pregătesc de nuntă

Cu toate acestea, trecutul este trecut pentru cântăreață, iar acum Julia Chelaru și iubitul ei se pregătesc de nuntă. Cântăreața va fi mireasă pentru a doua oară și de această dată vrea o petrecere pe gustul ei.

Julia Chelaru s-a logodit imediat după despărțirea de Bogdan Jianu

Cântăreața a mers mai departe și norocul i-a surâs pe partea sentimentală. Și-a refăcut viața alături de un bărbat care o face să se simtă bine, nefiind constrânsă de niciun fel din partea lui. Pentru că totul a mers exemplar între ei de la început, logodna a fost ceva firesc pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru.

ADVERTISEMENT

Julia Chelaru, despre nunta cu Bogdan Jianu: „A fost pe gustul lui!”

După căsnicia cu Bogdan Jianu și divorțul răsunător, Julia are curajul să recunoască faptul că prima nuntă nu a fost deloc pe gustul ei. Cântăreața plănuiește ca momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară să fie la malul mării, în stil american.

„La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică.” a continuat dezvăluirile cântăreața.

ADVERTISEMENT
Julia Chelaru și iubitul ei
Julia Chelaru și iubitul ei au fost într-o vacanță de vis

Julia Chelaru s-a destăinuit și a povestit cu nostalgie despre prima nuntă, care nu a fost organizată de ea și s-a desfășurat în totalitate pe placul fostului soț, Bogdan Jianu, care, în prezent, formează un cuplu cu fosta gimnastă Cătălina Ponor.

„Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește!

A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!” a precizat Julia Chelaru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT