Premier League

Jurgen Klopp a anunțat ce va face după ce va pleca de la Liverpool. Ce echipă visează să antreneze

13.07.2020 | 15:51
Jurgen Klopp a anuntat ce va face dupa ce va pleca de la Liverpool Ce echipa viseaza sa antreneze
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Jurgen Klopp a anunțat ce va face după ce va pleca de la FC Liverpool și ce formație și-ar dori să antreneze în viitor.

Neamțul a reușit să aducă pe Anfield Road primul titlu Premier League după o pauză de 30 de ani, iar fanii sunt încântați de faptul că el este extrem de atașat de club și de suporteri.

ADVERTISEMENT

Total diferit de mentalitatea strictă a nemților, tehnicianul a adus buna dispoziție și mai ales încrederea în vestiarul ”cormoranilor” și le-a insuflat jucătorilor că ei sunt cei mai buni.

După ce va pleca de la Liverpool, Jurgen Klopp își va lua o pauză

Într-un interviu pentru SWR Sport, Jurgen Klopp a dezvăluit ce își dorește să facă după ce va pleca de la FC Liverpool: ”Vreau să mai stau patru ani aici. În total vor fi nouă sezoaane, apoi un an nu vreau să mai fac nimic”.

ADVERTISEMENT

”Poate pentru prima dată voi fi capabil să facă ce vreau. După un an de pauză poate voi preluaa o echipă de club, o națională sau poate nu voi mai antrena. Dar în cinci ani lumea poate arăta din nou foarte diferită”, a menționat neamțul.

”La un moment dat mi-ar plăcea să revin în fotbalul din Germania. Cine știe, poate chiar la Mainz”, a declarat Klopp, care a fost legat de gruparea din Mainz între anii 1990 și 2008, mai întâi ca jucător și api ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul germaan abia așteaptă să sărbătorească alături de fani titlul câștigat cu Liverpool, dar este conștient că trebuie să mai aștepte din cauza măsurilor de distanțare socială impusă din cauza pandemiei de coronavirus.

”Vom încerca să sărbătorim titlul într-un mod nebun, chiar dacă e puțin ciudat să o facem la luni distanță după ce am câștigat. Vrem să sărbătorim viața. Fanii au timp să planifice totul în detaliu și putem să facem o festivitate unică”, a spus Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a adus titlul la Liverpool după o pauză de 30 de ani şi a intrat în istoria ”cormoranilor”. Puţini sunt cei care ştiu că neamţul a ”furat” meserie de la un antrenor care a fost foarte aproape să ajungă în fotbalul românesc. FANATIK îţi prezintă  povestea lui Wolfgang Frank, omul care i-a influenţat cariera lui “Kloppo”.

ADVERTISEMENT
Tags: