Fotbal international

Juventus Torino, foarte aproape să devină cel mai renumit brand italian. Secretul este Cristiano Ronaldo

09.05.2020 | 15:10
Juventus Torino foarte aproape sa devina cel mai renumit brand italian Secretul este Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Juventus este foarte aproape să devină cel mai renumit brand italian pe Instagram. Clubul din Torino are actualmente 39,5 milioane de urmăritori, foarte aproape de a prinde din urmă pe cei de la Gucci, care au 40,4 milioane.

Cristiano Ronaldo, cel mai urmărit personaj pe Instagram

Această popularitate are și o explicație, faptul că în lotul bianconerilor se află portughezul Cristiano Ronaldo, cel mai urmărit personaj din lumea sportului pe rețele de socializare, el având numai pe Instagram 217 milioane followers.

ADVERTISEMENT

După 60 de zile petrecute acasă, la Madeira, Cristiano Ronaldo a revenit la Torino, unde timp de 14 zile va trebui să stea în carantină. Toți jucătorii străini care revin la cluburile din Italia trebuie să facă acest lucru.

Cristiano e împreună cu iubita și copiii la Torino

Pentru Cristiano nu este nici o problemă. Portughezul locuiește și în capitala Piemontului într-o vilă superbă și este înconjurat de toate comorile din viața sa: iubita Georgina și cei patru copii: Cristiano junior, Eva, Matteo și Alana Martina.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum a procedat de atâtea ori, Ronaldo nu a pierdut prilejul de a posta o fotografie cu el și cei patru copii la Torino, cu titlul Cea mai mare dragoste.

Poza care a fost văzută de 6 milioane de oameni

Răspunsul urmăritorilor pe Instagram a fost cât se poate de prompt. Nu mai puțin de 6 milioane de urmăritori au văzut această poză, Cristiano știind foarte bine să sensibilizeze cu imaginile sale de familist.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a adaptat perfect la Torino, unde a ajuns în vara lui 2018 și deși a ajuns la 34 de ani continuă să fie de departe starul incontestabil al echipei care a câștigat ultimele opt ediții de campionat în Italia.

Cristiano are contract până în 2022

Cristiano are un salariu net de 31 milioane euro pe sezon și contract până în 2022, când poate prelungi automat, dacă dorește, pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Portughezul speră ca în acest sezon să iasă din nou campion și mai ales să refacă drumul spre câștigarea Champions League, un trofeu care l-a obținut cu Real Madrid de patru ori, dintre care de trei ori consecutiv.

ADVERTISEMENT