Life

Kamara, atacat de un fost concurent de la Vocea României! Care este motivul. “Nu ți-e rușine?”

01.10.2020 | 19:31
Kamara atacat de un fost concurent de la Vocea Romaniei Care este motivul Nu tie rusine
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a pus pe jar showbiz-ul românesc după ce Kamara a fost atacat de un fost concurent de la “Vocea României”. Se pare că motivul nu este deloc unul plauzibil.

Acum câteva zile, componentul trupei Alb-Negru a postat pe contul său un mesaj de atac la adresa lui, după cum relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Iar cel care a vrut să-i facă zile negre artistului este chiar un fost concurent de la Vocea României. Acesta i-ar fi adus numeroase injurii lui Kamara dintr-un motiv cu totul de neînțeles.

Kamara, atacat de un fost concurent de la Vocea României

Bărbatul s-a legat de culoarea pielii lui Kamara și chiar i-a făcut comparație cu un animal, după cum menționează sursa citată. Mesajul care l-a insultat pe cântăreț sună în felul următor: “eu sunt alb și sunt român, e simplu White and Proud”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mesajul jignitor a fost raportat de către componentul trupei Alb-Negru, iar echipa Facebook i-a șters contul celui care l-a scris.

Astfel, a luat naștere un scandal de proporții în mediul online. Un fost concurent de la “Vocea României”, ajuns în semifinala sezonului 7, din anturajul celui care a postat comentariul în care se lăuda cu pielea sa albă, a continuat atacul la adresa artistului.

ADVERTISEMENT

“Nu ți-e băi antitatalentule rușine? (…) asta n-are nicio legătură cu vreo culoare ci strict cu tine. Infect mod de a te băga în seamă, penibilă postre de răzbunare împotriva unui om de rând care nu-i obligat de vreo lege să te suporte.”

Așa sună mesajul lui Ștefan Știucă, fostul concurent al emisiunii, în care l-a atacat dur pe Kamara. De altfel, această înclinație pentru scandal se poate datora timpului în care a stat închis pentru trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

Mesajul jignitor a pus fanii pe jar, iar atunci când a fost întrebat de cele petrecute, Ștefan Știucă a răspuns: “Face iureș că l-a făcut un prieten maimuță sătul fiind de reclamele lui plătite care-i tot apăreau pe Facebook.

Îl postează pe băiatul ăla, sună la muncă la el, i-au închis FB. Kamara, te anunț pe această cale că te scuip când te văd, sunt curios unde mă postezi.”

Secțiunea de comentarii a fost umplut de mesaje rasiste la adresa cântărețului, pe care le puteți regăsi aici.

Cum a reacționat Kamara

Kamara a declarat pentru sursa menționată mai sus că este șocat de mesajele primite și că mai există asemenea persoane în ziua de astăzi.

“Culmea, mă înjură niște oameni care stau toată vara la mare să se bronzeze, să se înnegrească… Lăsând gluma la o parte, situație este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Nu înțeleg de ce, chiar nu pot să înțeleg. Culoarea pielii ne definește ca oameni???”, a spus artistul.

Kamara a luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe fostul concurent de la “Vocea României” și a hotărât să-l dea în judecată. Nu este primul atac de acest gen, însă lucrurile au degenerat și trebuie să se facă dreptate.

Ștefan Știucă s-ar fi legat chiar și de copilul lui Kamara, lucru care i-a pus capac cântărețului.

“Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată. Îl voi obliga să plătească daunele pe care le voi cere…

El spune că este artist, se afișează cu Horia Brenciu, cu vedete de pe la noi… Iar dacă este artist și gândește așa mi se pare extrem de grav, de aceea am decis să îl dau în judecată.

Mai ales că lansează și zvonuri false și mă numelte în toate feluri, îmi amestecă copilul în răfuiala cu mine…”, a mărturisit Kamara.

Ștefan Știucă a fost arestat pentru trafic de droguri în 2006 și a dezvăluit acest aspect și în filmul de prezentare. A făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă și a ajuns în semifinală.

ADVERTISEMENT