Life

Kanye West suferă după despărțirea de Kim Kardashian. Ce mesaj a lăsat în mediul online

Kanye West și Kim Kardashian au divorțat la începutul anului după 6 ani de mariaj, iar acum artistul speră la o împăcare. Vedeta a făcut o postare emoționantă.
30.11.2021 | 13:45
Kanye West sufera dupa despartirea de Kim Kardashian Ce mesaj a lasat in mediul online
ADVERTISEMENT

Cea care a depus actele de separare a fost frumoasa brunetă, de aici și speranța pe care o are în continuare cântărețul, care își dorește să fie împreună din nou.

Artistul a dat de înțeles că ar face orice să o întoarcă din drum pe fosta soție. Vedeta a recunoscut public că sentimentele pentru Kim Kardashian nu au dispărut.

ADVERTISEMENT

Kanye West a luat prin surprindere pe toată lumea când a postat o imagine cu fosta parteneră de viață, care se iubește în prezent cu Pete Davidson.

Kanye West, mesaj emoționant despre Kim Kardashian. Artistul speră la împăcare

Celebrul cântăreț a distribuit o fotografie alb negru în care se sărută cu fosta soție. Captura a fost publicată inițial de TMZ cu un mesaj de-a dreptul emoționant.

ADVERTISEMENT

„Kanye West spune că Dumnezeu îl va readuce alături de Kim pentru a inspira milioane de oameni”, este descrierea imaginii în care apar foștii parteneri de viață.

Vedeta este ferm convinsă că lucrurile se vor îndrepta între el și femeia care i-a dăruit patru copii, lucru pe care nu-l ascunde absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Kanye West și Kim Kardashian, pe drumul spre împăcare? Ce spune cântărețul

Au rămas în relații foarte bune după divorțul din februarie 2021, de aici și declarațiile care duc spre o eventuală împăcare. Sau cel puțin asta își dorește Kanye West.

„Dumnezeu vrea să vadă dacă ne putem recâştiga relaţiile pierdute. Am făcut greşeli. Eu am făcut greşeli. Am comis lucruri intolerabile pentru calitatea de soţ.

ADVERTISEMENT

Azi, nu ştiu din ce motiv, nu ştiam că mă voi afla în faţa acestui microfon, vreau să încep să schimb scenariul. Eu sunt patriarhul familiei mele. 

După ce ne vom împăca, milioane de oameni vor înţelege că pot depăşi traumele despărţirii”, a mărturisit artistul recent pentru revista People.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei eveniment organizat de Ziua Recunoştinţei, Kanye West explicând că își dorește să fie iertat pentru lucrurile din trecut.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete