Fotbal international

Karim Benzema, cel mai tare din parcare! Ce sumă imensă a plătit pentru un bolid de lux. Foto

11.06.2020 | 10:33
Karim Benzema cel mai tare din parcare Ce suma imensa a platit pentru un bolid de lux Foto
Karim Benzema şi Bugatti-ul Chiron. FOTO: instagram
ADVERTISEMENT

Karim Benzema este cel mai tare din parcarea lui Real Madrid. El a venit la antrenamentele echipei la volanul unui Bugatti Chiron.

Karim Benzema, cel mai tare din parcare… la Real Madrid

Atacantul francez a postat o fotografie cu bolidul său, cu mesajul „toată lumea vrea să se refacă“. Fotografia a strâns peste 1,4 milioane de like-uri.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Tout le monde veut se refaire ☄️

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Karim Benzema are un stil de viaţă adaptat veniturilor sale. Cu un salariu de aproape 9 milioane de euro pe sezon, francezul şi-a permis să dea 2,5 milioane pe maşina din postare.

Pentru că acesta este preţul unui Bugatti Chiron. Bolidul are 1469 de cai putere şi poate atinge 420 km/h.

ADVERTISEMENT

Modelul a fost lansat în anul 2016 şi se produce şi în prezent. Aproximativ 500 de persoane la nivel mondial se pot lăuda cu o astfel de maşină în garajul propriu.

La Liga se reia astăzi. Real joacă duminică

Fotbalul spaniol se reia astăzi cu derby-ul Andaluziei. FC Sevilla – Betis Sevilla este prima partidă de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Meciul începe la 23:00.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, echipa lui Karim Benzema, revine pe gazon duminică, 14 iunie, de la 19:30. Adversarii „albilor“ vor fi bascii de la Eibar.

Deşi Real Madrid este gazda acestei întâlniri, meciul nu se va disputa pe legendarul stadion „Santiago Bernabeu“, întrucât aici au început lucrările de modernizare.

ADVERTISEMENT

Partida va avea loc pe „Estadio Di Stefano“, în mod normal casa echipei secunde Real Madrid Castilla. Capacitatea arenei este de doar 6.000 de locuri, dar cum se joacă fără spectatori, nu va fi nicio problemă.

ADVERTISEMENT