Life

Karym a ajuns la medicul estetician pentru Carmen de la Sălciua: „E vorba de câteva ajustări”

10.11.2020 | 10:58
Karym a ajuns la medicul estetician pentru Carmen de la Salciua E vorba de cateva ajustari
ADVERTISEMENT

Arta cere sacrificii, iar asta o știe foarte bine Karym, care a mers la estetician de dragul colaborării sale cu Carmen de la Sălciua.

Cei doi au filmat împreună un videoclip, care va apărea în curând pe piață, iar pentru ca în respectivul filmuleț să arate impecabil, artistul a ajuns la o clinică de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Nu, nu e vorba despre vreo intervenție chirurgicală așa cum v-ați fi gândit, ci despre câteva mici ajustări despre care cântărețul a vorbit pentru FANATIK.

Karym, ajustări înainte de filmarea clipului cu Carmen de la Sălciua

„Nu este vorba de o operație estetică… ci de câteva ajustări care m-au ajutat sa fiu in cea mai buna forma pentru filmări. Nu le-am făcut pentru mine personal, sunt foarte mulțumit de mine, le-am făcut strict pentru cariera si cum colaborarea cu Carmen de la Sălciua este una foarte importanta am decis sa fac acest pas. Si țin sa-i mulțumesc d-lui doctor Andrei Gregorian ajutor”, ne-a declarat Karym.

ADVERTISEMENT

Carmen și Karym urmează să lanseze în curând melodia „Minim doi” pentru care s-au pregătit atât de intens, aceasta fiind una din cele mai inedite colaborări muzicale din ultima perioadă.

karym
Karym, la salonul de înfrumusețare înainte de filmarea clipului cu Carmen de la Sălciua

„Minim doi”, în curând pe Youtube

„Doamna de la fermă și… fermierul! “Minim doi”, o melodie superbă în colaborare cu Karym! În acest clip voi juca rolul doamnei de la fermă, care se îndrăgostește de fermier. Mai multe nu vă spun, dar abia aștept să vedem împreună rezultatul. Curioși?”, a scris Carmen de la Sălciua în mediul online, extrem de entuziasmată de noul ei proiect muzical.

ADVERTISEMENT

„O poveste minunată, pe versurile și muzica lui Cipri Popescu, regizată de Duminciuc Bogdan, în care, alături de Carmen de la Sălciua, sperăm să ajungem la inimile voastre. Mulțumim Nek pentru încrederea acordată. #minimdoi”, a scris și Karym.

Karym a devenit celebru în lumea muzicală românească în anul 2017, când s-a lansat cu melodia „Anonim”, alături de Mellina. Una din cele mai cunoscute melodii de-ale artistului este una realizată împreună cu Celia, la finalul anului 2017, intitulată „La două capete”.

ADVERTISEMENT