Life

Kelly din Familia Bundy folosește un baston pentru a merge, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă în urmă cu un an

Kelly din Familia Bundy, detalii despre suferința prin care trece. Christina Applegate se folosește de un baston din cauza bolii.
28.10.2022 | 15:21
Kelly din Familia Bundy foloseste un baston pentru a merge dupa ce a fost diagnosticata cu o boala grava in urma cu un an
Kelly din Familia Bundy, detalii despre suferința prin care trece. Christina Applegate se folosește de un baston. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță cunoscută pentru rolul memoriabil din serialul Familia Bundy folosește un baston pentru a merge, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă în urmă cu un an. Vedeta a luat atunci o pauză de la filmări.

Kelly din Familia Bundy, detalii despre suferința prin care trece. Christina Applegate se folosește de un baston

Kelly din Familia Bundy a oferit detalii despre suferința prin care trece de mai bine de un an. Christina Applegate a anunțat că revine în lumina reflectoarelor și va lua parte la un eveniment în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a lăsat doborât de boala cu care a fost diagnosticată la doar 49 de ani și nu și-a pierdut umorul, dovadă fiind postarea distribuită în social media în urmă cu puțin timp.

„Particip la o ceremonie foarte importantă. Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate”, este mesajul transmis de Christina Applegate pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Actrița care în prezent are 50 de ani a primit numeroase mesaje de încurajare legat de imaginea în care apar 5 bastoane diferite. Unul dintre comentarii vine din partea vedetei Selma Blair, care suferă de aceeași boală.

Ce înseamnă boala de care suferă Christina Applegate

Scleroza multiplă, afecțiunea de care suferă Christina Applegate, este o boală progresivă care afectează sistemul nervos central (SNC). În general, aceasta se declașează la adulți tineri care au între 20 și 40 de ani, dar poate apărea oricând între 15 și 60 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, maladia duce la deteriorarea stratului protector care înconjoară fibrele nervoase din creier şi măduva spinării, cunoscut sub denumirea de mielină. Concret, sistemul imunitar atacă în mod eronat mielina, provocând cicatrici sau scleroză.

Din păcate, aceasta nu este singura boală cu care a fost diagnosticată Kelly din Familia Bundy de-a lungul anilor. În 2008 a suferit o dublă mastectomie după ce a aflat că are cancer de sân.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, îndrăgita actriță a ales această intervenție după ce a fost testată pozitiv cu gena cancerului de sân BRCA1.

Christina Applegate a câştigat un trofeu Emmy Primetime pentru apariţiile sale în două episoade ale serialului Friends, în 2002 şi 2003. Vedeta a apărut în numeroase producții, cum ar fi: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004), Anchorman 2: The Legend Continues, Bad Moms (2016) sau Crash Pad (2017).

ADVERTISEMENT
Tags: