Life

Ce s-a ales de interpreta lui Peggy din celebrul serial Familia Bundy. Cum arată acum Katey Sagal

Ce s-a ales de interpreta lui Peggy Bundy din celebrul serial Familia Bundy? Află cum arată acum Katey Sagal.
10.09.2021 | 19:06

Află ce s-a ales de actrița Katey Sagal, interpreta lui Peggy Bundy din celebrul serial „Familia Bundy” („Married with Children”). Sitcom-ul american a avut 11 sezoane și a fost difuzat în perioada 1987 — 1997.

Katey Sagal a continuat să joace în seriale de succes, însă nu mai arată ca personajul care a făcut-o celebră. Personajul ei din îndrăgitul sitcom a fost îndrăgit și de români.

ADVERTISEMENT

Actrița i-a amuzat pe telespectatori timp de un deceniu cu personajul ei, o femeie cheltuitoare, care îi plăcea să-și chinuie soțul și care nu se descurca prea bine în bucătărie.

Ce s-a ales de interpreta lui Peggy din celebrul serial Familia Bundy. Cum arată acum Katey Sagal

Iată ce s-a ales de actrița Katey Sagal, una dintre protagonistele serialului de comedie „Familia Bundy”. Interpreta lui Peggy Bundy și-a continuat cariera în lumea filmului și a televiziunii și încă nu s-a retras din activitate, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

La 34 de ani de la lansarea celebrului sitcom american, Katey Sagal este complet schimbată. În vârstă de 67 de ani, actrița are zeci de filme și seriale la activ.

În prezent, aceasta are un rol principal în serialul „Rebel”, urmând să apară și în alte producții în viitor. În 2015, Katey Sagal a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din serialul „Sons of Anarchy” (2008 – 2014), produs chiar de soțul ei.

ADVERTISEMENT

A mai apărut în seriale precum „Dead to me” (2019 – prezent), „Lost” (2005 – 2010) sau „Futurama” (1999 – 2013).

Katey Sagal a renunțat la părul creț și roșcat pe care îl purta atunci când interpreta celebrul personaj din „Familia Bundy”, iar acum este de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Katey Sagal a trecut printr-o dramă cumplită

Katey Sagal a trecut prin două căsnicii eșuate înainte să-l întâlnească pe alesul ei, Kurt Sutter, cu care s-a căsătorit în 2004.

Interpreta lui Peggy Bundy a mai fost căsătorită cu Freddy Beckmeier între 1977 și 1981, apoi cu Jack White între 1993 și 2000.

Are trei copii, iar Esme Louise este fiica ei cu Kurt Sutter, venită pe lume cu ajutorul unei mame surogat, după mai multe încercări eșuate ale actriței de a avea un ˘copil cu actualul soț.

Katey Sagal mai are doi copii, Sarah Grace (1994) şi Jackson James (1996), proveniți din relația cu Jack White. În 1991, actrița a trecut printr-o dramă cumplită. Aceasta și-a pierdut fiica, Ruby, născută prematur la șapte luni.

„A fost foarte dificil. Am pierdut un copil ce avea aproape opt luni…și nu puteam accepta acest lucru.

Despre copiii născuți prematur se spune că viața lor depinde 60% de dorința lui Dumnezeu și că nu sunt motive medicale- și așa mi s-a spus și mie.

Dar nu puteam să accept ideea, mă gândeam că eu am făcut ceva greșit. Mă gândeam că am muncit prea mult…A fost extrem de greu”, spunea Katey Sagal despre acea perioadă.

ADVERTISEMENT